Lifestyle

E to smo tražili!

Aside Banners

Ove muške “podvezice” brzo i efikasno rješavaju problem majica i košulja koje ispadaju iz hlača

Nema nam dražeg od proizvoda koji su nam bili gotovo pa nužni za bolji i ljepši život, a nismo niti znali koliko ih trebamo. Dobro nam došao, S-Holder!

Piše , Objavljeno

Svaki će šmokljan, poslovni čovjek ili pijani učesnik svadbe posvjedočiti kako je iznimno teško držati košulju ili majicu u hlačama, pogotovo kroz duži vremenski period. To je jedna od onih univerzalnih konstanta svemira i s time smo se jednostavno naučili nositi kako znamo i umijemo. No 21-godišnji Slovenac Nik Vene se nije želio pomiriti s takvim stanjem stvari pa je odlučio to i promijeniti. Ukupno je godinu dana proveo radeći i usavršavajući svoj dizajn, a sada je njegov S-Holder napokon spreman za predstavljanje široj javnosti.

podvezica 2 podvezica 3

Prototip, model T-Holder, je imao određene mane na koje su korisnici upozorili, a S-Holder navodno rješava sve probleme i nudi savršenu opciju za čuvanje košulja ili majica u hlačama. Radi se zapravo o svojevrsnoj kombinaciji podvezice i tregera, koja se stavi oko bedra i kukicama zakači za majicu ili košulju. Gotovo je nemoguće primijetiti da netko nosi S-Holder, a jedini dokaz tome je što majica, odnosno košulja cijelo vrijeme izgleda savršeno utaknuta u hlače!

Vene je svoj proizvod ponudio na Kickstarteru, gdje je u svega tjedna dana skupio gotovo 30 tisuća dolara, daleko više od traženih 5 tisuća. Očito je kako je potražnja za nečim ovakvim iznimno velika, pogotovo među poslovnjacima i ekipom koja svoj radni dan provodi u uredu, a nama je, kao i obično, jedino žao što se mi toga nismo sjetili. Nije da moraš biti Einstein za smisliti ovako nešto, ali eto, pokazalo se kako najočitije stvari nekada nisu toliko očite.

TAGOVIhlače košulja majica Nik Vene podvezica S-Holder slovenija T-holder

Komentiraj