Lifestyle

Prava muda za posao

Aside Banners

Ovi frajeri su otkrili što fotke prekrasnih krajolika čini još ljepšima – viseća, dlakava jaja!

Piše , Objavljeno

Fotke zelenih bregova, beskrajnih pješčanih plaža i zalazaka sunca vječni su klasik i volimo ih pogledati kao svaki drugi čovjek, ali potreban im je mali face-lifting. Ili bolje rečeno, ball-lifting!

jaja 1Jednostavno se moralo dogoditi. Netko je negdje u svijetu morao zapaziti prekrasan pejzaž te ga je odlučio ovjekovječiti fotografijom, ali želeći biti originalan, ispred objektiva aparata je stavio svoja velika dlakava muda. Ime tog junaka je nepoznato i vjerojatno će tako i ostati, ali njegov je plemeniti čin rodio nutscaping, iliti fotografiranje pejzaža uz muške testise u prvom planu. Trend se internetom počeo širiti još tamo 2007. godine, ali pošto u to vrijeme viralnost nije bilo toliko lako postignuti kao danas, trebalo je sačekati dok sjemenka ne proklija. I bome, isplatilo se čekati, jer dobili smo prekrasan cvijet!

jaja 2 jaja 11 jaja 10 jaja 8 jaja 7 jaja 6 jaja 5 jaja 4 jaja 3

Službena stranica, Nutscapes.com, nudi pregršt fotografija zadivljujućih krajolika i pejzaža, čiju kompoziciju upotpunjavaju uglavnom dlakava muda koja vise s gornje strane. Na stranici se čak nude i službene instrukcije kako uslikati savršenu nutscaping fotku: potrebno je pronaći zadivljujući krajolik, okrenuti mu leđa i skinuti hlače, nagnuti se i okinuti fotografiju s testisima u prvom planu. Vrlo je važno napomenuti kako se penis u bilo kojoj formi ili njegovom dijelu NE SMIJE vidjeti, jer to je jednostavno neukusno. Ne, čak niti vrh!

TAGOVIfotke fotografije jaja krajolik muda nutscaping pejsaž testisi umjetnost

Komentiraj