Lifestyle

Mali, ali pali

Aside Banners

Ovi hrabri momci svjedoče kako je to živjeti s mikro-penisom

Piše , Objavljeno

Veličina penisa je jedan od najvećih izvora nesigurnosti kod muškaraca, no ovi momci pokazuju kako uistinu nema razloga za brigu.

penis 1Većina muškaraca se barem jednom u životu pita jesu li dovoljno veliki u području prepuna, a iako će mnogi poželjeti još koji centimetar više, uglavnom se radi o nekakvom zadovoljavajućem prosjeku. Žene ionako tvrde kako nije sve u veličini, pa uzaludna zabrinutost oko nečega što je uistinu nemoguće promijeniti stvarno nema smisla. No ipak, postoje i oni muškarci koji obdarenošću odlaze u ekstreme: ili imaju ogromne batine ili su opremljeni takozvanim mikro-penisima. Mikro-penis je svaki penis koji je u erektiranom stanju manji od 5 centimetara (prosjek je nekih 13-14 centimetara).

Mnogi će ovu brojku automatski protumačiti kao problem, no trojica hrabrih momaka koji su gostovali na jednom talk showu u Velikoj Britaniji ne misle tako. Clive Symonds (27), Jack Davis (26) i Ant Smith (49) su pred cijelom nacijom odlučili pružiti kratki uvid u život osobe s mikro-penisom, pokušavajući destigmatizirati taj problem i prikazati ga kao nešto što se uistinu ne mora smatrati hendikepom ukoliko osoba koja ga ima to ne gleda na taj način.

Men with micro-penis – This Morning Report:

Veseli momci tako tvrde da uglavnom nisu imali većih problema s veličinom svog penisa te da im je seksualni život izvrstan, a žene s kojima su bili se nikada nisu žalile ili spominjale nešto u vezi toga. Istina, srednja škola je bila malo teža za preživjeti zbog povremenog zadirkivanja kolega, ali dečki su vrlo brzo shvatili kako se ne trebaju obazirati na takve stvari i radije se nasmijati svemu, nego shvatiti to previše ozbiljno. A što vi mislite: je li 5 centimetara dovoljno?

TAGOVImicro-penis mikro penis penis seks veličina penisa zadovoljstvo

Komentiraj