Lifestyle

Nije lako s nimfomankom

Aside Banners

Ovisnica o seksu traži razvod jer ju muž ne može ševiti 2-3 puta DNEVNO!

Piše , Objavljeno

Razloga za razvod može biti uistinu mnogo, ali tražiti prekid braka jer muž ne može provesti pola dana seksualno zadovoljavajući svoju ženu je stvarno nebuloza!

dubai 1Ujedinjeni Arapski Emirati i njihov najveći grad, Dubai, uistinu su mjesto totalnih suprotnosti: s jedne strane imamo sveprisutnu marginalizaciju žena i uskraćivanje nekih osnovnih ljudskih prava, a s druge pak strane te iste žene mogu bez imalo problema doći na sud i tražiti razvod od svog supruga jer ih ne zadovoljava dovoljno često. Upravo se takav jedan postupak trenutno vodi na šerijatskom sudu u Dubaiju, a neimenovana žena traži od nadležnih institucija da prihvati njezin zahtjev za rastavu braka ako ju muž ne počne ševiti barem 2-3 puta dnevno. DNEVNO!

Ova je ovisnica o seksu tako sudu rekla kako ju muž zadovoljava prosječno tri do četiri puta tjedno, što nikako ne zadovoljava njezine potrebe. Sud je taj argument odbacio kao nedovoljan za početak procesa rastave, ali nimfomanka nije željela odustati te je nastavila tvrditi kako joj se na ovaj način nanosi velika šteta (pfff, jedina šteta koja bi joj se nanosila s 2-3 seksa dnevno bi bila ona na njezinoj vagini). Očigledno iznervirani suci su na kraju ipak popustili pa su naredili mužu da se podvrgne medicinskom pregledu kako bi se ustanovilo je li potpuno zdrav, a nakon toga će se spor nastaviti. U Hrvatskoj možda zabranjujemo lajanje pasa, ali barem ne tjeramo jadne muškarce da bubaju po cijele dane… još!

TAGOVIbrak dubai nimfomanka ovisnica o seksu razvod seks sud UAE zakon

Komentiraj