Lifestyle

Dobro jutro, mrgudi!

Aside Banners

Ovo je 10 pjesama uz koje biste se trebali buditi kako bi vam dan bio ljepši

Siguran način kako zamrziti neku pjesmu jest staviti ju kao zvono budilice, ali ovih 10 pjesmica bi tu grozotu trebale itekako olakšati.

Piše , Objavljeno

Mnogima je najgori dio dana i ono od čega strepe najviše u životu taj grozni zvuk budilice koji te svako jutro budi iz najljepših snova prepunih golih manekenki i porno-glumica i čupa iz udobnosti kreveta te tjera da se drndaš do posla kojeg mrziš i budeš okružen ljudima koji ti idu na živce. Upravo zato je i to zvono budilice obično zvuk koji čovjek instinktivno počinje mrziti već nakon prvog buđenja, ali ne mora biti tako. To može biti nešto najljepše na svijetu!

coldplay

Ekipa sa Spotifya se udružila s mladim psihologom Davidom M. Greenbergom kako bi nakon listi za teretanu ili lakši prekid veze stvorili ultimativnu listu za što ugodnije buđenje. Na njoj se našlo hrpa znanih i neznanih pjesama, a ovo je 10 komada koje su se pokazale najboljima!

  1. Viva La Vida – Coldplay
  2. Elevate – St. Lucia
  3. Downtown – Macklemore & Ryan Lewis
  4. Lovely Day – Bill Withers
  5. Wake Me Up – Avicii
  6. Wake Up – Arcade Fire
  7. Money On My Mind – Sam Smith
  8. Ain’t Nobody (Loves Me Better) – Felix Jaehn, Jasmine Thompson
  9. Rather Be (ft. Jess Glynne) – Clean Bandit
  10. Walking On Sunshine – Katrina & The Waves

Tajna je da pjesma lagano raste i dobiva na tempu i glasnoći, ima izražen i ugodan beat te nosi pozitivnu poruku, a ako su zadovoljeni ti kriteriji, nema razloga zašto buđenje ne bi moglo biti vrlo ugodno. Ništa, sutra ide Viva La Vida, pa ćemo se sami uvjeriti jel smanjena želja za bacanjem telefona u zid!

TAGOVIbudilica buđenje lijepo pjesma ugodno veselo zvono

Komentiraj