Lifestyle

nevjerojatno

Aside Banners

Ovo se događa jednom u životu – Airbnb ima sobu za tebe na Kineskom zidu, sada ti je šansa

Piše , Objavljeno

Prvi put u suvremenoj povijesti, još od vremena slavnih kineskih dinastija, moguće je odsjesti na Kineskom zidu.

Ovo iskustvo je jedinstveno, zato su Airbnbovci odlučili dizajnirati “sobu” na drevnom dijelu Kineskog zida u Pekingu. Imaš pogled od 360 stupnjeva, intimnu večeru koja će istaknuti različite elemente kineske kulture, a uz izlazak sunca ćeš dobiti i vodiča.

kineski zid 2

kineski zid 3

Nathan Blecharczyk (autohtoni Kinez očito), je suosnivač i predsjednik Airbnb China, a ističe kako je ponosan što se ovo svjetsko čudo sada koristi kako bi ujedinilo ljude umjesto da ih razdvaja.

Noćenje se može osvojiti kroz Airbnbov natječaj koji traje sve do 11. kolovoza. Kako biste sudjelovali, zaletite se do ovog smještaja i napišite zašto mislite da je najvažnije danas nego ikad rušiti kulturalne barijere i kako biste izgradili nove konekcije između različitih kultura.

kineski zid 4

kineski zid 5

kineski zid 6

Zaleti se to riješi klikom OVDJE, sva sreća da master-bullshitteri koji se izmjenjuju na vlasti ne znaju engleski – inače bi oni ovo pospremili u džep svojim demagoškim vještinama. Riješi to, osvjetlaj nam obraz, ujedini svijet i spavaj u najnevjerojatnijem smještaju u kojem ćeš ikada biti.

Osvoji najluđi smještaj ikad klikom OVDJE.

TAGOVIairbnb kineski zid smještaj turizam

Komentiraj