Lifestyle

Antiša, pijan si, zovem ti jahtu!

Aside Banners

Ovo smo čekali: Uber pokreće UberYACHT jer nakon pijanke želimo doći doma s malo klase!

Piše , Objavljeno

Negdje tamo, u dalekom i nama nezamislivom svijetu bogatstva i luksuza, postoji opcija da naručiš jahtu da te preveze s točke A do točke B. Razinu gluposti ove ideje nadmašuje jedino naša želja da ju proživimo!

jahtaMožda je Uber još uvijek novina na našim prostorima, ali tvrtka za posredovanje u prijevozu se širi iz dana u dan i polagano pokriva sve kutke naše planete. Naravno, njihovi su čelnici vrlo brzo skužili kako automobili nisu jedina prijevozna sredstva, pa u nekim dijelovima svijeta postoji opcija prijevoza brodom (UberBOAT) i helikopterom (UberCHOPPER), a sada se ovoj veseloj družbi ekstravagantnosti pridružuje i UberYACHT, usluga koja, pogađate posreduje pri jednokratnom iznajmljivanju jahte u svrhu prijevoza od jednog do drugog mjesta ili jednostavno partijanja kroz određeno vrijeme.

uber 2

Ova ekskluziva s radom kreće upravo ovaj tjedan, a mjesto zločina je Dubai. Nismo niti sumnjali kako će to biti Krk ili Pašman. Korisnici će tako moći na korištenje dobiti pravu pravcatu jahtu, a u cijenu su uračunati hrana, piće i DJ koji dolazi s brodićem. Troškovi su  nevjerojatno malih 300 dirhama što dođe na otprilike 82 dolara iliti 500-tinjak kuna, a jasno je kako se radi o promotivnoj marketinškoj akciji koja je samo “probna vožnja” za nešto što će u budućnosti biti prava i daleko skuplja usluga. U svakom slučaju, iako se još uvijek nismo navikli da nas nakon pijanke kući vozi frajer u starom Ford Escortu kojem je bilo dosadno doma pa je odlučio zaraditi koju kunicu, ne bismo odbili to isto iskustvo s jahtom!

TAGOVIbrod dubai ekskluziva ekstravagantno elita jahta party prijevoz uber uberyacht

Komentiraj