Lifestyle

Nije da nisu seksi...

Aside Banners

Ovo su najisfuraniji i najbezvezniji kostimi za maškare koje možete kupiti

Piše , Objavljeno

Noć vještica je pred nama, a to znači kako nas očekuje jedan dan kada je sasvim normalno zamaskirati se u nešto totalno debilno, naroljati se kao životinja i zbog toga žaliti idućih dva do tri mjeseca.

kostimi

Ah ta Noć vještica, poganski blagdan koji nam je iz SAD-a došao zajedno s njihovim humorističnim serijama i MTV-om te na žaljenje svih starijih od 30 godina gotovo u potpunosti potisnuo naš tradiconalni fašnik. Nama je iskreno svejedno jel se kostimiramo 31.listopada ili neki tamo dan u veljači, kada je poanta ista: maskirati se u nešto što smo našli doma 23 minute prije izlaska, masakrirati se alkoholom, žnjarati se nekim kome je maska čudovišta iz močvare zapravo poboljšanje izgleda i onda žaliti idućih nekoliko mjeseci. Oko potonje tri stvari uistinu nema pomoći, ali što se tiče maskiranja… biznis! Naravno da postoji hrpa internet stranica i dućana koji nude relativno jeftine kostime, a evo nekih kojih biste se sigurno nagledali da živite u SAD-u, ali ne isključujemo mogućnost kako ćete ih vidjeti i ovdje!

Yandy

yandy 1 yandy 4 yandy 5 yandy 6 yandy 7 yandy 8 yandy 9 yandy 10 yandy 11 yandy 12 yandy 13 yandy 14 yandy 15 yandy 16 yandy 17 yandy 18 yandy 19 yandy 20

Spirit Halloween

spirit 1 spirit 2 spirit 3 spirit 4 spirit 5 spirit 6 spirit 7 spirit 8 spirit 9

Ako ste pomislili kako je super originalno kostimirati se u Miniona… nije! Seksi izaberinekogodmilijunsuperheroja/heroinu? Noup! Uuuuuu, da, nešto iz Star Warsa, to će totalno rasturiti sve ikad!!! Ne, neće… Sasvim je jasno kako i ove godine debelo prednjače superjunaci i superjunakinje i njihovi više-manje minimalni kostimi, ali neće nedostajati niti drugih poznatih likova iz crtića ili filmova. Očito je tako kako puno mjesta za originalnost nema, ali hej… nije da se žalimo, a nakon ponoći ionako više nikoga neće biti briga što imate na sebi!

TAGOVIfašnik halloween isfurano jeftino kostimi maskiranje noć vještica seksi trash

Komentiraj