Lifestyle

Hedonizam na najjače

Aside Banners

Ovogodišnje Valentinovo želimo provesti na Meatstocku, festivalu glazbe i vrhunskog roštilja

Piše , Objavljeno

Za neke je romantika fina večera uz ugodnu šetnju gradom, dok je drugima najljepše otići uživati u prekrasnom Sydneyu, dobrom rocku i još boljem roštilju!

meatstock 1Svjesni smo kako iz naše malene Hrvatske nije baš najlakše dobaciti do Australije, ali ako već nismo jedni od sretnika koji će za mjesec dana uživati u Sydneyu, možemo tamo biti barem duhom. Jer Meatstock je jedan od onih festivala zbog kojih bi se isplatilo potegnuti i malo žešće putovanja, pogotovo kada znamo kako se održava 13. i 14. veljače i poklapa se s Valentinovom, najgorem “blagdanu” za svakog muškarca.

meatstock

Malo izvan Sydneya će se tako u dva dana odvijati jedno uistinu prekrasno glazbeno-kulinarsko događanje, festival koji slavi uživanje u dobrom starom rocku, svježoj mesini na roštilju i izležavanju na toplom suncu. Ulaznica za oba dana košta 49 australskih dolara što izađe otprilike 250 kuna (stvarno jeftino), a posjetitelji mogu uživati u hrpi bendova poput bradatih majstora iz The Beardsa i još više štandova i parcela koji nude meso i mesne proizvode priređene na svaki mogući zamislivi način, s fokusom na dobro staro roštiljanje. Biti će tu i zanimljivih natjecanja poput Barbecue Warsa, Barber Warsa (treba te brade i urediti) i Butcher Warsa, a pošto nama već od same pomisli cure sline, Meatstock svakako ne bismo preporučili vegetarijancima i onima koji su čvrsto odlučili da će u 2016. godini paziti na prehranu. Jooooj, Australijo, kuda nisi tu preko grane?!

TAGOVIaustralija festival hrana meatstock meso rock roštilj sydney

Komentiraj