Lifestyle

Samo jedan dan...

Aside Banners

Pamela Anderson otkriva kako se zabavljalo na seks-partijima u Playboy vili

Piše , Objavljeno

Playboy vila je poput Disneylanda za odrasle (muškarce), magično mjesto gdje se ostvaruju svi snovi i život postaje savršen. A sudeći po pričama Pamele Anderson, ništa od toga nije bajka!

pamelaTko je Pamela Anderson i po čemu je poznata znaju čak i oni koji se ne pale na sisate plavuše disproporcionalno malenih guzičica. Foto model, (loša) glumica i jedna od najslavnijih Playboyevih zečica nikada se nije sramila pokazati svoje intimne dijelove, a nije joj bilo nimalo strano niti snimanje amaterskih pornića. U jeku svoje najveće slave, tamo negdje 90-ih godina prošlog stoljeća, gotovo da nije bilo muškarca koji se nije želio naći pod plahtama s ovom zamamnom ljepoticom, a izgleda kako je tu priliku dobilo nekoliko sretnika koji su pohodili slavne seks-partije u Playboy vili, domu dede Hugha Hefnera. Sigurno je i stari Heff tu i tamo omastio brk, ali Pamela to nikada nije priznala.

pamela 2

Ipak, u intervjuu za magazin FHM je otkrila nekoliko detalja o tim ludim zabavama na kojima su zečice bile glavne na jelovniku mnogim slavnim facama i lovašima koji su bili te sreće da budu pozvani. Priznajemo, sve to zvuči poprilično ružno i nemoralno, ali to je takav svijet, potpuno neshvatljiv nama običnim smrtnicima. Evo što je Pamela imala za reći:

Bila su to vrlo seksi vremena. Bilo je divlje, ali s dozom poštovanja. Muškarci su bili elegantni, a ti si očajnički željela da te zamijeti najkarizmatičniji od njih. Cure su bile posvuda, hihotale se i smijale. Seks je bio nevjerojatan, totalno otpuštanje. Ljudi su me molili da im odam detalje, ali pričanje o takvim stvarima nije moj stil. Reći ću samo kako nikada nisam bila s nekim u koga nisam bila ludo zaljubljena… ali opet, ja se jako lako zaljubim!

Možda nije bila baš najzdravija okolina za biti (pogotovo kada su ti gosti ženskaroši poput Charlieja Sheena), ali ipak se samo jednom živi. Nama je i dalje jedan od neostvarenih snova da posjetimo dedu Hefnera i iz prve ruke vidimo kako to stvarno izgleda. Ne moramo čak ništa niti dirati, dovoljno je samo da… upijamo atmosferu!

TAGOVIhugh hefner pamela anderson party playboy playboy vila seks zabava

Komentiraj