Lifestyle

E to je mirovina

Aside Banners

Penzić kojeg plaćaju da obilazi bordele proživljava savršenu mirovinu

Piše , Objavljeno

Ilegalni bordeli pod krinkom salona za masažu niču u Australiji kao koale poslije kiše, a netko tom zlu mora stati na kraj. Nema frke, vojska penzića će to riješiti!

masaža 1U Australiji je uvijek nešto naopako: još su 90-ih godina prošlog stoljeća ozakonili prostituciju, ali izgleda kako sada imaju još više problema s njom nego prije, prvenstveno zbog hrpetine ilegalnih bordela i “salona za masažu” koji zapošljavaju na sumnjivi način dovedene žene iz Azije. Iako se uglavnom radi samo o ručnom radu i mnogi od nas bi odmah stali na stranu onih koji žele pružiti ili primiti ovakve usluge, tužna je istina kako se tu prvenstveno radi o trgovini ljudima i uistinu nehumanim uvjetima u kojima te cure rade dok se neki tamo mafijaški dasa valja u parama. Jesmo mi za određene legalizacije, ali ne na ovakav način!

Gradska vijeća, posebno u državi Novi Južni Wales, koja ujedno ima i najviše problema s ilegalnom prodajom seksualnih usluga (u Sydneyu navodno na svakih 50 metara ima neki seks biznis) zato angažiraju privatne detektive i istražitelje kako bi pronašli sumnjive lokale, skupili dovoljno dokaza i potom ih predali nadležnim institucijama. Zašto to ne radi policija? U ovom slučaju organi reda imaju prilično zavezane ruke jer ne smiju upadati u nečije objekte bez sudskog naloga, a i kada upadnu, jedina im je opcija da baš ulete kada je netko usred posla. Čak niti to nije dovoljno da slučaj bude prihvaćen na sudu, a događalo se i da oni koje se tuži na kraju tuže državu zbog narušavanja prava i dobiju masne odštete!

Lik pod kodnim imenom John jedan je od agenata kojeg vijeće/grad/država unajmi da istraži određenu radnju i pokuša skupiti dokaze o ilegalnosti, a uglavnom se radi o salonima za masažu. John, inače rastavljeni umirovljenik od 60 godina, kaže kako je iznimno teško pronaći ovakav biznis koji je čist od bilo kakvog oblika prostitucije, a radnice u takvim salonima vrlo brzo nude klijentu cijelu lepezu usluga koje nisu na cjeniku. Uglavnom se radi o brzom ručnom zadovoljavanju, ali ima i onih koji nude seks, oralno i druge stvari.

masaža 2

John kaže kako ovakav poslić mora odraditi prosječno jednom u tri tjedna, a iako lova nije velika, ipak se da nešto zaraditi… a usput dobije i besplatno ono što drugi muškarci moraju platiti! Nakon “obrade” John mora ispisati iscrpan izvještaj o tome tko, kada, kako, zašto i koliko, a onda čeka da ga nazovu za idući zadatak. Jedina veća mana ovog posla jest da bi se John vrlo lako mogao naći na meti nekog gazde kojem se ne sviđa ono što radi, ali pošto većina penzića mirovinu provodi gledajući sapunice i džabalebareći, ovo definitivno izgleda kao zanimljivi način za provesti svoje pozne godine. John si barem može zamišljati kako je veliki borac za pravo i pravdu. I naravno, uživati u tome!

TAGOVIaustralija bordel ilegalno masaža privatni istražitelj prostitucija salon za masažu seks trgovina ljudima

Komentiraj