Lifestyle

Osjetimo budućnost!

Aside Banners

Pepsi odaje počast ‘Povratku u budućnost’ ovom posebnom limitiranom bocom

Piše , Objavljeno

Možda nemamo hoverboarde, leteće automobile i samovezajuće tenisice, ali barem ćemo dobiti priliku piti Pepsi Colu iz budućnosti. Uz mnogo, mnogo sreće!

pepsi

Kako nam se bliži 21. listopada, tako raste uzbuđenje među fanovima filmskog serijala Povratak u budućnost, pogotovo njegova drugog dijela, jer upravo u tom filmu Marty McFly (Michael J. Fox) odlazi u budućnost i na taj datum 2015. godine uživa u svemu onome što smo već trebali imati, ali nemamo. OK, nećemo reći kako su hoverboardi, leteći automobili i samovezajuće tenisice neki teški i nemoguće ostvarivi SF, ali nije da te stvari vidimo u svakodnevnom životu.

A bome ne vidimo niti Pepsi Perfect, piće koje je Marty dobio kada je pod stresom naručio običnu Pepsi. Naravno, netko se pametan sjetio kako spojiti ugodno s korisnim i dobiti malo jeftine promocije, pa će Pepsi na tržište stvarno plasirati Pepsi Perfect, naizgled gotovo identičan kao onaj u Povratku u budućnost 2. Na žalost, zapravo se radi samo o drugačijem dizajnu boce s istim sadržajem, a prodavati će se za simboličnih 20.15 dolara i to u svega 6 500 primjeraka. Evo kako su to marketinški stručnjaci iz Pepsija zamislili…

The Future Is Now: Pepsi Perfect – reklama:

Naravno, s obzirom na ograničeni broj boca, jasno je kako se radi o kolektorskim primjercima, iako nije baš neka sreća što će sve ostalo biti jednako kao u običnoj Pepsi Coli. Ipak, dobro je znati kako će se barem jedna stvar iz ove filmske budućnosti ostvariti, pa makar samo za uski broj (američkih) sretnika. A ništa, mi ćemo nastaviti čekati ova lebdeća vozila, sad’ će, svakog trena….

TAGOVIback to the future budućnost pepsi pepsi cola pepsi perfect povratak u budućnost

Komentiraj