Lifestyle

Veganske laži

Aside Banners

PETA ovom zabranjenom reklamom “dokazuje” kako je seks mnogo bolji ako si vegan

Piše , Objavljeno

PETA možda ima plemenite ciljeve, ali vrlo često znaju opaliti pucanj u prazno. Ova reklama o prednostima veganskog seksa je svakako jedan od njih!

peta 1Počela je sezona pripreme za jednu od najvažnijih večeri za reklamnu industriju, američki Super Bowl. Finalisti ovogodišnjeg prvenstva u američkom nogometu su poznati (Carolina Panthers i Denver Broncos), a TV kuće već tjednima prikupljaju aplikacije za reklamne termine koji će se ponovno cijeniti u stotinama tisuća dolara po sekundi. Sigurno ćemo ponovno gledati top brandove u tih najgledanijih par sati godine, ali ima i onih koje neće biti te sreće i koje su odbijene zbog uglavnom eksplicitnog sadržaja. Jedna takva je i novi TV spot PETA-e, neprofitne udruge za zaštitu životinja, koji su još jednom pokušali osvijestiti američku javnost o prednostima veganske ishrane. Jesu li u tome uspjeli?

PETA Last Longer – reklama:

Iako cijenimo PETA-u zbog njezinih plemenitih namjera, ovo je jednostavno toliko glupo da čak niti loše simulirani seks ne opravdava puštanje na male ekrane. Cijela je premisa reklame kako vegani uživaju u mnogo dužem, aktivnijem i atraktivnijem seksualnom činu od mesoždera, što nema apsolutno nikakvog pokrića u stvarnosti. Istina, trpanje zasićenih maščoba i mesa krcatog kolesterolom može dovesti do srčanih problema, visokog krvnog tlaka i kolesterola koji posljedično mogu utjecati i na erekciju, ali bilo tko s ujednačenom prehranom ne bi trebao imati ovakvih problema sve do duboke starosti. Još nam je manje jasno zašto je ovog mesoždera na kraju pogodila vanjska jedinica klima-uređaja, ali u svakom slučaju moramo ustvrditi kako je PETA ovaj put opalila u prazno. Svakom mesožderu se preporuča da večeras to i dokaže!

TAGOVIerektilna disfunkcija mesožder peta reklama seks super bowl vegan zabranjena reklama

Komentiraj