Lifestyle

Klasna sponzoruša

Aside Banners

Petorica igrača Manchester Uniteda ga “pokušala zabiti” ovoj ljepotici misleći da su jedini!

Piše , Objavljeno

Veza između nogometaša i raznih manekeni i modela je stara gotovo kao sam pojam nogometaša i raznih manekenki i modela, a nekada se iz svega izrodi nešto uistinu tragikomično!

wademan 2Model i bivša natjecateljica X-Factora Emily Wademan ovih dana puni stranice britanskih tabloida, ali kako to obično biva, razlog nisu niti talenti niti neka njezina posebna dostignuća, već činjenica da je zgodna i da ju muškarci žele. To ne bi bilo nimalo čudno, a bome niti zanimljivo, da ti muškarci nisu igrači velikog Manchester Uniteda, točnije petorica njih. E sad tek slijedi dio koji je posebno tragikomičan: njih se petorica dopisivalo, flertalo i odlazilo u noćne provode s nestašnom Emily, a da nitko od njih nije bio svjestan da još četvorica njegovih kolega iz svlačionice pokušavaju zabiti taj gol!

Ako dečki ne znaju da svi ganjaju istu žensku, mnogo nam je jasnije zašto je Manchester United ove godine toliko loš. Dok je Ferguson bio glavni, svaki je igrač imao barem pet ovakvih sponzoruša, a sada se petorica moraju boriti za jednu?! Sve je zakuhala sama Wademan, koja je u medije izašla s pričom kako je provela nezaboravan vikend u Parizu s oženjenim napadačem Anthonyem Martialom, a sigurni smo kako su uživali u mnogobrojnim muzejima i romantičnim šetnjama uz Seinu te u potpunosti poštivali njegove bračne zavjete.

wademan

Wademan je dodala kako Martial nije bio jedini koji je pokušao (i 99,99% uspio) staviti svoju šapu u tu košnicu, a vruće je poruke izmjenjivala i s Adnanom Januzajem, Nickom Powellom, Jessejem Lingardom i Guillermom Varelom. Lingard je tako navodno molio Wademan da dođe u Manchester da njih dvoje tulumare (njegova djevojka Emma je sigurno bila oduševljena), Powellu je slala seksi fotke na što joj je on vraćao poklonima Victoria’s Secret donjeg rublja, a Januzaju je ona prva upala, nakon čega joj je ovaj odvratio smajlijem. Nakon svega, Wademan je obznanila kako joj je dosta nogometaša, na što možemo reći samo: “Hah!

TAGOVIanthony martial emily wademan manchester united nogomet nogometaš sponzoruša

Komentiraj