Lifestyle

Nerdgasm

Aside Banners

Pikselizirane gaćice čine ove seksi guze još primamljivijima

Piše , Objavljeno

Ne znamo za vas, ali naše su dvije najveće ljubavi računala i djevojke, a kada se to dvoje spoji, dobijemo pravo malo božanstvo.

seksiMožda se u zadnjih kusur godina trudimo prikazati kao nekakva kompleksnija i emotivno-intelektualno viša bića, ali mi muškarci smo jednostavni kao broj tri (prim-broj, nije baš “prost” kao broj jedan, a opet je prostiji od broja pet, ako razumijete naše vrhunske matematičke metafore). Dajte nam računalo, bacite kakvu igricu, i neka je pored nas lijepa, okrugla utegnuta guza neke ljepotice i biti ćemo zadovoljni idućih 57 godina života. Samo da postoji nekakav način kako bi te dvije ljubavi mogli spojiti u jedno. Virtualna stvarnost? Hologrami? Nekakva frankenštajnska luda znanost? Pikselizirane gaćice? Da, recimo da su nam pikselizirane gaćice za sada najbolja opcija

seksi 2

Portugalski brand nazvan Maison Pixel se tako uspio probiti na tržište zahvaljujući svojim seksi gaćicama obrubljenima tako da izgledaju kao da su pikselizirane. Nije baš najrevolucionarnija ideja ikada, ali još je tamo u srpnju 2014. godine izazvala dosta pažnje na Indiegogo servisu i skupila gotovo duplo više love od traženih 12 500 dolara. Njegovi tvorci, dizajnerski dvojac Cesaria i Sebastiao, tvrde kako se radi o “prvim svjetskim 8-bitnim gaćicama“, koje spajaju ljubav prema retro-gamingu i ugodnom donjem rublju. Cijena im je solidnih 19,99 dolara, a možete ih naručiti preko PixelPanties stranice. Valja napomenuti i kako svaki dolar od prodaje ide u humanitarne svrhe i to za Malala fundaciju, kojoj je cilj školovanje što većeg broja mladih djevojaka. Dakle, ugodno s korisnim!

TAGOVIdonje rublje gaćice Gaming igrice piksel pikselizirane gaćice računalo retro seksi

Komentiraj