Dizajn

Mlijeko više nije samo za klince

Aside Banners

Pin-up modeli u mlijeku vrhunac su slasne erotike

Piše , Objavljeno

Mame su nas uvijek učile da je piti mlijeko dobro za zdravlje, a sada vidimo da može biti korisno i za neke druge stvari!

mliječni pin-up

Iako mlijeko ne bismo svrstali u najerotičnije prehrambene namirnice (ispričavamo se svim laktofilima i ekipi koja se pali na takve stvari), poljski fotograf s adresom u Londonu, Jaroslav Wieczorkiewicz, nas je uvjerio da u ovoj bijeloj tekućini ima itekako mnogo materijala za podizanje libida. Njegov kalendar za iduću godinu originalan je i svjež projekt, koji bi svoje mjesto mogao naći kako u kuhinji neke moderne kućanice, tako i u automehaničarskoj radioni lokalnog brke.

Koristeći high-speed kamere i modele u klasičnim pin-up pozama, Wieczorkiewicz je prekrasne djevojke polijevao mlijekom, te potom ‘izvlačio’ slike iz slojeva prskotina stotina različitih fotografija. Mukotrpan i dugotrajan posao, ali jedan koji se na kraju u potpunosti isplatio. Niti jedna kap nije digitalno ubačena, te je sve dio pomno planiranog i znalački izvedenog snimanja, čije detalje možete pronaći na njegovom blogu. Ali dosta priče, vrijeme je za dnevnu dozu mlijeka!

mliječni pin-up mliječni pin-up mliječni pin-up mliječni pin-up mliječni pin-up mliječni pin-up mliječni pin-up mliječni pin-up mliječni pin-up

Inače, Wieczorkiewicz i njegov Aurum Light već imaju iskustva s ovakvim tipom fotografije, a na njihovim ćete stranicama pronaći i mnogo eksplicitnije fotke od ovdje prikazanih (pfff, da, eksplicitno… nije da se žalimo, ali više bradavica vidimo u jednoj sceni Prijatelja, nego u ovom kalendaru). Ovdje je ipak riječ o suptilnoj erotici, a to je bome umjetnost, kakvoj se vrlo lako diviti…

TAGOVIbradavice erotika erotski kalendar mliječni pin-up pin-up seks sise

Komentiraj