Lifestyle

ŠTO ŽENE NE ŽELE

Aside Banners

Pitali smo žene koji su najgori pokloni koje su ikada dobile od svojih partnera i bit će vam drago da jesmo

Piše , Objavljeno

Nekakav generalni konsenzus je da je ženama lakše kupiti poklon nego muškarcima, no bilo koji muškarac koji je ikada kupovao poklon svojoj ljepšoj polovici zna da je to notorna laž. Možda ima više izbora, ali to samo znači više šansi da odabereš krivo.

Tome svjedoče i brojne ispovijesti naših čitateljica koje smo priupitali što je najgore što su ikada dobile od svojih partnera. Napomenule su i da su većina od tih partnera danas bivši. Neke priče su smiješne, neke urnebesne, a neke samo tužne, no sve zajedno vrlo poučne za sve vas koje čeka shopping. Danas vam donosimo sve što žene ne žele tako da na vrijeme možete odustati od te super ideje koju ste imali i kupiti nešto što zapravo želi, a o tome više u sljedećem članku.

Pokloni koje su žene okarakterizirale kao “totalni promašaj”:

“Za rođendan sam od bivšeg dobila pepeljaru. Ne pušim.” A.I. (28)

via GIPHY

Pepeljaru možeš poklonit eventualno kao suvenir s nekog putovanja, ako i onda. Ne znamo u kojoj se drugoj situaciji to čini kao ideja za dobar poklon, a pogotovo ne za nepušače. Što je trebala s njom? O čemu je ovaj lik razmišljao? Ne znamo. Bivši.

“Meni je bivši kupio imitaciju amfore na stalku za rođendan. Bila sam u šoku.”  I.Š.(34)

Za ovo zbilja nemamo objašnjenje. Žena nije kolekcionar amfora niti posebna ljubiteljica vaza općenito. Možda je to samo nešto što je stajalo doma i skupljalo prašinu pa je pomislio da je ovo prava prilika da se toga riješi…

A jedna čitateljica ima pravu malu kolekciju loših poklona pa kaže…

“Jednom sam dobila usisavač…fail”

Ok, živite skupa, prošli ste sve romantične i šušu mušu faze, a usisavač vam STVARNO treba, ali….Nemoj. Nemoj kupovati usisavač ženi za rođendan. Niti bilo kakav kućanski aparat, osim ako te to izričito nije tražila, a i onda je preporučljivo da joj uz to kupiš još nešto.

“Jednom sam dobila ovo…fail”

balon

Ako je starija od 15, a bilo bi poželjno i legalno da je, nemoj.

“A jednom sam dobila muholovku uz poruku da je to za moje mušice.”

via GIPHY

Opa! Još ako je tempirao ovaj “poklon” u “ono doba u mjesecu”… hrabro, moramo priznati.

“Dobila sam prazne cd-e davno, mislim za Valentinovo, (50 kom paket) jer je rekao da sam rekla da mi je ponestalo i moram kupiti. Obzirno, ali promaseno.” D.Z. (36)

Plus za trud. Ipak nije pepeljara.

via GIPHY

Često muškarci vole kupovati donje rublje što je u teoriji odlična ideja. Ali…

“Muž mi je jednom poklonio neki crveno crni, a drugi put tigrasti donji veš, preeeodvratnooo i preeevulgarno. Nakon toga je dobio dozvolu samo za parfeme i torbice”. M.K. (45)

Dečko mi je sa puta iz Amsterdama donio korzet. Crno crveni, užasno vulgaran, a ja sam imala 15 godina.” M.M. (27)

Zapamtite, ono što vidite u pornićima nije nužno seksi vašim ženama ili kako je jedna dama to sročila…

“Ma svi su ti oni isti, taj crveno crni kurvanjski veš im je fetiš. A najgore mi je kad hodam s njim po gradu u 12 mj pa se zalijepi ispred svakog izloga s tim piz**** i krene “ovo bi tebi super stajalo”. Moš’ mislit.” V.L. (58)

via GIPHY

Za neke od ovih muškaraca jasno je da nema nade, no drugih nam je skoro i žao. Očito je da su imali dobre namjere, ali…

via GIPHY

Sada kada smo čuli ova traumatična iskustva naših čitateljica i saznali s kojim su sve poklonima bile razočarane, možemo izvući i nekoliko praktičnih savjeta i poučaka:

  1. Ne kupovati stvari za kuhinju, čišćenje ili bilo kakve kućanske aparate
  2. “Praktičnost” se ne cijeni nešto posebno.
  3. Izbjegavati proizvode za uljepšavanje koji ispravljaju “nedostatke” kao kreme protiv celulita ili čarobno ulje za povećanje sisa.
  4. Biti oprezan sa seksi donjim rubljem.
  5. Nikad, ali nikad joj nemoj kupit nešto čime joj daješ do znanja da je histerična ili nerazumna. Shodno tome, u obzir ne dolaze nikakve self help knjige niti muholovke.

Zahvaljujemo svim damama što su nesebično podijelile svoje priče s nama i ispričavamo se ako smo probudili neke stare traume.

 

 

TAGOVIbožić pokloni žene

Komentiraj