Lifestyle

Vrhunac fast fooda

Banner 300

Pizza na štapiću je fast food revolucija koju nismo niti znali da trebamo!

Piše , Objavljeno

Prvo bijaše obična pizza i svi su uživali u njoj. Zatim se netko sjetio narezati ju na kriške i bijaše još bolje, a Kanađani su poboljšali ovaj sustav stavljajući te kriške na štapić. Jesmo li napokon dosegli savršenstvo?

pizza 1Netko bi rekao kako je pizza sasvim dobra onakva kakvom su je dobri Talijani (ili tko si ju već po novom svojata) zamislili, ali svi znamo da od dobrog uvijek može bolje. A pizza cut to definitivno nije! Mogu oni ispod te kriške staviti kakve god kartone hoće, ali i dalje će biti totalno nepraktično hodati po gradu sa sirom i šunkom koji ispadaju sa svih strana, gornjom stranom koja se lijepi za papir i prstima umrljanim od kečapa. Evo, uzrujam se čim se sjetim te muke! Mora postojati nekakav način kako da se žvakanje omiljenog nam fast fooda na neki način poboljša…

Je li netko tražio pizzu na štapiću? Naravno da jest! Lanac fast food lokala Mamma’s Pizza u Kanadi prvi je isfurao ovu inovaciju (nekako sumnjamo da su uistinu prvi, ali možda stvarno nitko do sada nije vidio drvo od šume), a u cijeloj priči uistinu nema ništa posebno genijalno: radi se doslovno o kriški pizze nataknutoj na plosnati štapić! Sistem jedenja je jednak kao kod sladoleda ili lizaljke (osim ovog dijela gdje ližete, iako, ako baš želite, možete vi lizati i pizzu) s tim da se vjerojatno mora dobro pripaziti kako mast, sir, kečap i ostali sastojci ne bi počeli curiti, ali ako ovaj slasni zalogaj držite koliko-toliko vodoravno, ne bi trebalo biti nekih većih problema.

pizza 3 pizza 2

Zvuči i izgleda primamljivo, korisno i efikasno, stoga… što se čeka? Ovo jednostavno MORA postati trend u svakom pizza lokalu na svijetu i to što prije!

TAGOVIbrza hrana fast food hrana lanac restorana pizza pizza na štapiću prehrambena industrija revolucija

Komentiraj