Lifestyle

Ovo je odmor

Aside Banners

Plutajući bar u oceanu pored Fidžija = čisto savršenstvo i neopisiva uživancija!

Piše , Objavljeno

Da je Fidži sam po sebi otočni raj na Zemlji, znamo već odavno, ali upravo zbog ovakve dodatne ponude poželimo ostaviti svu depresiju svakodnevice i zauvijek preseliti tamo!

cloud 9 1Čovjek jednostavno mora biti ljubomoran na sve one koji si mogu priuštiti putovanje na neku od destinacija poput Fidžija jer zbog takvih se doživljaja stvarno isplati biti živ! Otići na rajski otok, uživati u suncu i pješčanim plažama, kupati se u prozirnom, kristalno čistom i smaragdnom oceanu ili lagano pijuckati koktele u nekom od vrhunskih resorta nešto je što većina nas sanja, ali malo tko si može i priuštiti. Ipak, ako se kojim slučajem nađete na Fidžiju i to blizu njegova glavnog otoka, Viti Levua, svakako morate baciti vožnjicu Cloud 9 plutajućim barom. A mi ostali možemo i dalje maštati…

Cloud 9 – promo video:

Cloud 9 je zapravo svojevrsna splav koja pluta usred oceana na kojih 30-ak minuta od najbližeg kopna, a sastoji se od dva kata koja nude apsolutno sve što od ovakvog doživljaja možete poželjeti. Uz obavezne koktele postoji i talijanska pizzeria u kojoj možete prizalogajiti, a onda natrag na izležavanje po krevetima i visećim naslonjačima. Naravno, sa svih vas strana okružuje ocean pa se možete i baciti na kratki kupanac (plitko je i čisto tako da nema bojazni da će vas iz mračnih dubina zaskočiti nekakva grdosija), a dodatne opcije uključuju i parasailing, surfanje te iznajmljivanje jet skija. Cloud 9 može primiti oko 100-tinjak ljudi što je idealna brojka, a samo pokušajte zamisliti nekakav tulum ili vjenčanje na ovakvom mjestu… Ništa, trebalo bi početi štedjeti pare!

cloud 9 2 cloud 9 3 cloud 9 10 cloud 9 9 cloud 9 8 cloud 9 7 cloud 9 6 cloud 9 5 cloud 9 4

TAGOVIbar cloud 9 fidži fiji ljeto odmor plutajući bar raj rajski otok uživanje

Komentiraj