Lifestyle

Za naše lavice

Aside Banners

PMS sladoledi dolaze u okusima koji najbolje opisuju vaše menstrualne tegobe

Piše , Objavljeno

Mnoge djevojke svoje predmenstrualne tegobe pokušavaju riješiti trpanjem u sebe velikih količina najbolje hrane za utjehu, sladoleda, a pravi je trenutak da za tu priliku dobiju nešto što je samo njihovo!

sladoledMi muškarci o menstruaciji i PMS-u uglavnom znamo samo tri osnovne stvari: dolazi do krvarenja “tamo dolje“, neke djevojke spomenuti sindrom i njegove posljedice proživljavaju iznimno bolno i gotovo sve su manje-više neuračunljive u tom periodu. Naučili smo se stoga prilagoditi ili umrijeti pa ih puštamo na miru i izbjegavamo svaki potencijalno opasni kontakt, a jedino što nam dozvoljavaju jest snabdijevati ih ogromnim količinama hrane bilo koje vrste. Dugogodišnjim smo iskustvom pak došli do zaključka kako krvareće i pred-krvareće pripadnice ženskog roda posebnu utjehu pronalaze u sladoledu kojeg nemilice tamane, plačući pritom jer je taj hladni desert toliko ukusan, ali u isto vrijeme toliko štetan za liniju!

sladoled 2

Američki dizajner Parker Jones odlučio je iskoristiti ovaj ritual i napraviti posebna pakiranja sladoleda za žene u PMS-u koji, osim ukusne slastice, sadrže i poruke podrške, kao i simptome koje pojedina vrsta liječi. Tako imamo Don’t Come Near Me varijantu s rocky roadom (čokolada, lješnjaci, sljez), I Think I’m Dying s okusom jagode i I Need Some More koji je kombinacija metvice i čokolade. Svako pakiranje ima svoju temu i savjet kako prebroditi teške dane kada tetka dođe u posjetu, a pravo je pitanje kako bi vaša cura/žena reagirala da joj doma donesete nešto takvo. Recimo samo kako su vam šanse 50:50 da će se rastopiti od nježnosti odnosno otkinuti vam glavu golim rukama!

sladoled 3 sladoled 4 sladoled 5 sladoled 6 sladoled 7 sladoled 8 sladoled 9

TAGOVIbol desert menstruacija PMS sladoled slatkiš stres žene

Komentiraj