Lifestyle

Aside Banners

Podsjetnik na davne dane kada je Tom Hardy bio najluđa zvijezda MySpacea

Piše , Objavljeno

Da je Tom Hardy jedan od najluđih likova u showbizu, možemo skužiti već iz odabira njegovih uloga, ali malo tko zna za njegov pionirski rad na području društvenih mreža!

hardyO teškom životu Toma Hardyja i njegovim problemima s alkoholom i drogom smo već pisali, ali ovaj britanski glumac kojem je karijera trenutno u uzlaznoj putanji, ima još mnogo malih skrivenih čudesa koja trebamo otkriti. Jedno od njih je i njegova MySpace stranica koju je zadnji put posjetio davne 2008. godine i koja je u mnogočemu bila pionirski rad na području implementacije društvenih mreža u živote svjetskih zvijezda. Pošto je tada još uvijek bio prilično nepoznat (a MySpace je i dalje nekako plutao na površini), Hardy se nije ustručavao stavljati apsolutno sve što mu je palo na pamet pa se tako našlo uistinu pravih dragulja.

hardy 16hardy 1 hardy 3 hardy 4 hardy 7 hardy 8

Na žalost, stranica je već neko vrijeme deaktivirana, ali neki su na vrijeme kopirali najbitnije i najluđe postove i fotke te ih sada polagano vraćaju u opticaj. Zanimljivo je vidjeti kako je Hardy prije svih isfuravao zloglasni duckface, fotkao hranu ili photobombao samoga sebe, nešto što je danas postalo gotovo svakodnevica za zvijezde koje žele biti prisutne u medijima. Šteta što se sada dosta smirio u odnosu na te godine, ali vjerujemo kako negdje u njemu još uvijek čuči taj totalni manijak… ovakva ludost jednostavno ne umire!

hardy 9 hardy 11 hardy 12 hardy 13 hardy 14

TAGOVIdruštvene mreže glumac ludost luđak mad max myspace tom hardy

Komentiraj