Lifestyle

Kakav lunapark

Aside Banners

Podzemna garaža u Tokiju skriva neke od najluđih i najnabrijanijih Lamborghinija na svijetu

Piše , Objavljeno

Lamborghini je sam po sebi pojava, ali u rukama japanskih bandi i spaljenih tunera postaje nešto što se teško može opisati riječima.

bosozokuVolim Japan. Volim njihovu kulturu, arhitekturu, način života, hranu i ljude. Volim što gotovo sve što rade, rade na desetu potenciju i što imaju nevjerojatnu sposobnost pretvoriti nešto relativno obično u čudo nad kojim čovjek jednostavno mora sliniti. Uzmimo na primjer Lamborghini, prekrasno supervozilo kakvo se na našim cestama viđa uistinu rijetko, a i onda se radi o automobilu koje njegov vlasnik niti pod koju cijenu ne želi pokvariti ili popraviti nekakvim doradama. Kakav je došao iz tvornice, takav i ostaje. E pa u Japanu na to gledaju malo drugačije.

Craziest Lamborghini Garage – video:

Ne znamo točan razlog zašto se svi ovi skupocjeni automobili nalaze u jednoj javnoj garaži, ali čini se kako njihovi vlasnici nemaju previše briga oko eventualne krađe ili uništavanja takvih uistinu rijetkih i skupocjenih vozila. Vjerojatno se radi o nekoj formi bosozoku bande (ekipa koja nabrijava automobile i motore i onda se u legalne ili ilegalne svrhe vozikaju gradom), a njezini članovi očigledno imaju brdo para. Neke od modifikacija na ovim Lamborghinijima nisu bile moguće niti u Need for Speed igricama, ali eto… u Japanu se sve može. Pa čak i ovaj sa spajkovima izgleda kao umjetničko djelo totalne dekadencije! Japan u srcu…

TAGOVIbanda bosozoku japan lamborghini need for speed superauto superautomobil

Komentiraj