Lifestyle

Can you smell what The Rock is cookin'?!

Aside Banners

Pogledajte koliko hrane svakodnevno u sebe utrpa Dwayne “The Rock” Johnson

Piše , Objavljeno

Ako želite biti mišićava gromada poput Dwaynea Johnsona, morate se pripremiti na cjelodnevno trpanje hrane u sebe, a ovako to izgleda kada se gradi The Rock!

HERCULESPrilično smo sigurni kako će se za nekoliko mjeseci Dwayne Johnson pretvoriti u jedan ogromni, savršeni mišić jer taj monstrum ne pokazuje nikakve znakove posustajanja. Štoviše, svakim novim filmom još malo pomiče granice svoje veličine, a ne bi nas čudilo da njegove ruke moraju imati dozvolu za nošenje oružja. Mora se priznati, čovjek je mrcina! Ipak, nije do toga došao ležanjem na kauču i prejedanjem hamburgerima kao mnogi drugi Amerikanci, već napornim treninzima koji iziskuju ekstremne prehrambene navike. Kada u benchu dižeš omanje automobile i nogama savijaš čelik, bome ti treba masu proteina, ugljiča i svih ostalih hranjivih tvari.

The Rock se tako za časopis Muscle & Fitness (specijaliziran za, jelte, mišiće i tjelovježbu) osvrnuo na svoju dnevnu rutinu i “dijetu” kojom održava optimalnu težinu i ravnomjeran rast mišića. Za to je potrebno čak sedam obilnih obroka dnevno i količina hrane dovoljna da se nahrani 12-18 prosječnih novinara Idesh!-a. Prvo se zagrije s 280 grama bakalara, dva jaja i dvije šalice zobene kaše (šalice su valjda neke klasične). Nakon sat-dva ide još 230 grama bakalara uz 340 grama slatkog krumpira i šalicu povrća (hej, ako Ameri svoje povrće mjere u šalicama, tko smo mi da im sudimo?!). Prije ručka ugura još jedan obrok od 230 grama piletine, dvije šalice riže i šalice povrća te 230 grama bakalara, 2 šalice riže, šalicu povrća i žlicu ribljeg ulja.

rock 2

Za ručak će The Rock ubiti odrezak od 230 grama uz 340 grama pečenog krumpira i salatu od špinata, malo kasnije ide još 280 grama bakalara uz dvije šalice riže i salatu, a posljednji je obrok dana 30 grama kazeina, omlet od 10 jaja (samo bjelanjci), šalica povrća i jedna žlica ribljeg ulja. Jednostavna računica kaže kako Dwayne dnevno u sebe utrpa barem dva kilograma hrane, od čega više od kilogram čini bakalar. Normalno da je nestašica na tržištu i da su cijene astronomske kada frajer samostalno vrši genocid nad jadnim ribicama! Naravno, The Rock ovu svu masu hrane sagori cjelodnevnim vježbanjem (kardio + dizanje utega), a da ne bi usfalilo, obrocima dodaje i suplemente (aminokiseline, ugljikohidrati, proteini) te sve zalije litrom Gatoradea. Eto, čovjek je rekao svoje, a mi savjetujemo bilo kome tko se nađe u njegovoj blizini da sakrije malu djecu jer kada ovaj ogladni… ufff!

TAGOVIbody builder dwayne johnson hrana mrcina obroci prehrana teretana the rock tjelovježba vježba

Komentiraj