Lifestyle

U kraljevskom klubu se živi kraljevski

Aside Banners

Pogledajte u kakvom luksuzu uživaju nogometaši Real Madrida

Piše , Objavljeno

Kada igrača platiš 50-100 milijuna eura, nije ti teško izdvojiti još koji milijunček kako bi on bio zadovoljan, a u Real Madridu znaju kako se to radi!

real madridDa najveće svjetske nogometne zvijezde žive daleko bolje od nas običnih smrtnika, znamo od kada su cifre njihovih transfera počele dobivati dodatne tri-četiri nule, ali to ne znači kako im još uvijek ne zavidimo na svemu onom što slava donosi. Ali eto, takva nam je valjda sudbina… Osim što ih svi obožavaju, a pare im se skupljaju daleko brže nego što ih mogu potrošiti, sami klubovi pokušavaju svojim igračima omogućiti najbolje moguće uvjete razvoja i treniranja, a to uključuje i mnoge izvan-terenske aktivnosti. Niti jedna od većih institucija svjetske nogometne scene si tako ne može dopustiti da nema veliki moderni kamp za svoje igrače i osoblje, a nekako nam se čini kako je ekipa iz Real Madrida u tome otišla najdalje!

real madrid 1Njihova legendarna La Residencia tako zadovoljava sve moguće potrebe najvećih nogometnih zvijezda, od vrhunskih kuhara koji su im stalno na raspolaganju, preko wellness centra, bazena i masera pa sve do sportskih terena i zona namijenjenih rekreaciji bilo koje vrste. Naravno, svaki igrač ima i svoj vlastiti apartman u kojem se može odmoriti nakon treninga ili prije neke domaće utakmice, a ako mu se baš prohtije, može se tamo i useliti (iako smo itekako svjesni u kakvim viletinama žive). Adidas je zato nagovorio Álvara Arbelou, Asiera Illarramendija i Nacha da obožavatelje provedu kroz svoj sobe, a evo kako to izgleda!

Madrid’s La Residencia – promo reportaža:

Sken otiska prsta za ulazak u apartman? I to nam je već dovoljno da znamo o kakvoj se tu priči radi! Dakle, svaki igrač ima svoju gajbu, uređenu decentno i minimalistički te prepunu sitnih detalja koji će vas stalno podsjećati gdje se nalazite (poput jastuka s grbom Real Madrida). Svaka je soba velika otprilike kao prosječan hrvatski stan, a mi smo toliko skromni da bismo uzeli samo kupaonicu i preselili u nju! Naravno, čak su i televizori personalizirani i podešeni za svakog igrača ponaosob, a jedino što može remetiti njihov potpuni mir jest balkon kojeg dijele s jednim susjednom. Buuuuuu, kakva sramota! Dečki tvrde da su svi apartmani jednaki, ali damo se kladiti kako Cristiano Ronaldo ima neku skrivenu podzemnu gajbu, neko mjesto na kojem može biti potpuno svoj i satima vježbati prepoznatljivi stav bez da ga itko osuđuje… ako može Bruce Wayne, može i CR!

TAGOVIadidas bogatstvo la residencia luksuz nogomet nogometaši real madrid slava

Komentiraj