Lifestyle

tko je koga opr'o?

Aside Banners

Pogledajte utrku dva legendarna Batmobilea (i crvenokosu ljepoticu u bikiniju kako ih polijeva)

Piše , Objavljeno

Desetljećima se raspravlja koja filmska inkarnacija Batmana je najbolja u kojoj mi uvijek navijamo za Michaela Keatona, ali još jedna rasprava koja nikad nema jasan zaključak se tiče omiljenog vozila Čovjeka Šišmiša.

Koji Batmobile je najbolji?

Ekipa na Machinimi je odlučila saznati.

batmobile-01

Tu je Adam Westov Batmobile iz 1960ih i Keatonov Batmobile iz 1989. godine. Utrka bi možda bila zanimljivija na nekoj kružnoj stazi – ili bilo kakvoj stazi sa zavojima. Jedan od Batmobilea je očito jači na ravnoj stazi, pogledajte i koji.

Crvenokosa Marisha Ray je izjavila:

“Zapamtite djeco, ne pokušavajte ovo kod kuće…

Hah. I da želimo ne možemo to pokušati kod kuće jer nemamo prokleti Batmobile. Čak ni onaj glomazni ružni iz zadnje trilogije.

Ovo su funkcionalne replike Batmobilea tako da ni ova utrka ne rješava pitanje definitivnog pobjednika, ali ne možemo poreći da nas loži gledanje ovakvih utrka. Iako je video možda mogao biti bolji, a brojni komentari na Youtubeu sugeriraju da je ova utrka fejk.

Ako želite pogledati čitavu, desetominutnu epizodu vezanu za sukob ove dvije legende stripovske, filmske i auto povijesti – to možete učiniti ovdje.

Ako vas zanima najzanimljiviji dio iz tog videa – koji uopće nije utrka, izrezali smo ga samo za vas da vam uštedimo vrijeme. Marisha u bikiniju pere Batmobile. To nas je cijelo vrijeme zapravo i zanimalo. Koga briga koja REPLIKA Batmobilea je brža?

 

U idućoj epizode Super Power Beat Downa Machinima će suprotstaviti Gandalfa Darth Vaderu. Čini se da imamo novu omiljenu web emisiju. Iduća epizoda ne bi trebala biti fejk, vjerojatno će dofurati pravog Gandalfa. Hoće li Marisha tada u bikiniju oprati Gandalfovu bradu? Ili štap?

TAGOVIbatman Batmobile crvenokose guzice i sise

Komentiraj