Lifestyle

k** moj nije kasno!

Aside Banners

Obraduj je za Valentinovo – bez klišeja

Piše , Objavljeno

Valentinovo je iza ugla. Mi te savjetujemo čime i kako da dobiješ pohvalu (i još štošta drugo), a kako bi ti olakšali proces – poklone smo naveli prema stadiju veze tako da ne ispadneš prepažljiv prerano. Mi brinemo za tebe.

Poklon za ValentinovoSlagalica s vašom zajedničkom slikom je slagalica strave, bombonjere i ruže moraš ignorirati kako bi sabotirao “Valentinovo” industriju, a masažer joj ne možeš kupiti zato što je to tvoj posao. Ne brini, cheat lista je ovdje, a ništa nije preskupo, ostat će ti i za večeru, a i bit će nešto nakon nje.

Šalica u obliku objektiva

Šalica u obliku objektivaStupanj veze: ne smiješ se isprsiti za poklon jer je još prerano

Tumblr je najbolji servis za gubljenje vremena, ali ženska populacija ga uzdiže do neviđenih visina. Ako imaš djevojče očarano tumblrom, fotografijom i kavom – s ovom šalicom ne možeš promašiti. Sigurno ju je već vidjela i poželjela ju imati.
Link

Zvučnici za pod tuš

Zvučnici za pod tušStupanj veze: tek te je počela puštati u stan

Ako si se tek upustio u romantičnu plovidbu (ili brodolom – vrijeme će pokazati), ovo je dobar poklon. Zvučnik “za pod tuš”, a spaja se s tvojim Apple proizvodima i svim ostalim playerima. Možda se počneš češće tuširati s njom.

Ovaj poklon nije kompletan jer još uvijek se moraš potruditi oko plejliste koja će vam svirati dok ste mokri. Velika je razlika između Raindrops keep falling on my head i Closer od Nine Inch Nailsa.
Link

„Okusi svijet“ sol

„Okusi svijet“ solStupanj veze: kuha za tebe

Ne postoji ništa posebnije od dimljene soli iz Danske. Osim ako živite u Danskoj, onda vam je to najuobičajenija pojava. Ali tu su još i ružičasta sol iz Australije i bijela sol iz El Salvadora, a sve to je zapakirano u malene epruvete i handmade stalak. Ako mlada dama voli kuhati, ne možeš mašiti puno s ovim.
Link

Beyonce u ZG-u

Beyonce u ZG-uStupanj veze: niste tek počeli, ali nije ni ozbiljno. Kupi dvije karte i glumi da si ih osvojio na nekoj nagradnjači, da ne bude big deal

Beyonce stiže u Zagreb. Bez obzira što njezine ružne slike kruže netom, ne postoji žena koja nije očarana s kraljicom B. Za ljubav možeš izdržati dva sata koncerta, a uostalom – to je Beyonce, dva sata gledanja nje kako se znoji na stejdžu je i poklon za tebe.

Odjeni je kao Gameboy

Gameboy haljinaStupanj veze: voli te toliko da te neće napucati jer ti se život sastoji od interneta i igara, a i podržava tvoje čudne gejmerske i cosplay fetiše

Za sve geekove među vama koji ste toliko sretni da imate curu koja je veći geek od vas i već posjeduje Gameboy case za iPhone – Gameboy haljina je idealan poklon. Push the right buttons. Gore gore dolje dolje lijevo desno lijevo desno B A start. I onda imaš devet pokušaja.
Link

Scratch off karta svijeta

Scratch off karta svijetaStupanj veze: dugo ste skupa, putujete stalno

Iako bi vjerojatno više voljela dobitnu srećku gdje su milijuni skriveni iza folije koja jedva čeka da bude izgrebana – ova karta/poster na grebanje je odličan poklon. Pokazat ćeš da si in for the long run, a i dosta će kul izgledati na vašem zidu taj “izgrebani” Čile kad vam gosti dođu na čajanku.
Link

Big Ass Book of Home Decor – za vaše ljubavno gnijezdo

Big Ass Book of Home DecorStupanj veze: gotovo već, put a ring on it i to.

Da se razumijemo – možeš sebi uzeti ovu knjigu kako bi dobio ideju za uređivanje doma pa ju možeš iznenađivati sitnicama beskonačno. Ili možeš njoj pokloniti knjigu ako je Uradi sam duša pa neka sama buši, reže, kleše. Drugi scenarij je jednostavniji. Samo kupiš knjigu, otvoriš pivo i digneš noge na stolić koji je tvoja bolja polovica napravila od ničeg.
Link

TAGOVIpoklon valentinovo

Komentiraj