Lifestyle

Igračka za nešto starije

Aside Banners

Pola ovog Porschea je napravljeno od LEGO kockica jer… zašto ne?!

Piše , Objavljeno

Legendarna utrka u Le Mansu svake godine iz garaža izvuče najbizarnija i najluđa vozila koja je čovjek ikada smislio, a ove je godine najveći hit bio LEGO Porsche!

porsche 3Slavna 24-satna utrka u Le Mansu jedna je od najdugovječnijih i najzanimljivijih na svijetu, a ove ju je godine po rekordni 17. put osvoji Porsche i njihov 919 Hybrid, vozilo koje zasigurno nikada neće vidjeti na cesti i zbog toga nam je iznimno drago. No, jasno je kako je utrka u Le Mansu s godinama postala nešto više od natjeravanja bizarnih i pomalo blesavih autića po kružnoj stazi te postala događaj na kojem proizvođači automobila i popratne opreme pokazuju neke od svojih najluđih ideja i kreacija. A što je originalnije o Porschea čija je polovica napravljena od LEGO kockica?

porsche 4 porsche 8

Da, da… dobro ste pročitali! Čak je 380 tisuća kockica utrošeno kako bi se cijela desna strana Porschea 911 RSR pretvorila u jednu od najkompleksnijih i najzanimljivijih LEGO kreacija do sada, a razina detalja je gotovo nevjerojatna. Uz pokoju pivicu u želucu i par metara udaljenosti malo bi tko primijetio razliku! Posebno je zanimljivo kako je ovo vozilo potpuno funkcionalno, a rade mu čak i svjetla tako da bi ga bez nekih većih problema mogli isfurati u grad. U svakom je slučaju pozitivno da, ako vas netko malo lupi ili očeše, ne morate trošiti bogatstvo na nove dijelove, već jednostavno uzmete par kockica od nekog klinca (ne moraju niti biti vaše) i zamijenite oštećenje. E to se zove multifunkcionalnost!

porsche 6 porsche 5 porsche 2 porsche 1

TAGOVIauto igračka kockice le mans lego porsche utrka

Komentiraj