Lifestyle

Revolucija stila

Aside Banners

Stigla nam je nova kolekcija Police satova – pogledajte modele za ovu sezonu

Stigla nam je nova kolekcija Police satova za ovu sezonu, a s obzirom da nismo htjeli samo mi biti frajeri - odlučili smo to podijeliti s vama. Nova kolekcija Police satova namijenjena je muškarcima koji žele pokazati svoje pravo lice...

Piše , Objavljeno

naslovna_satovi

Talijanski brand Police u novoj je sezoni pripremio pravu revoluciju stila koja će svakog muškarca potaknuti na nove izazove i omogućiti mu da pokaže pravog sebe. Modeli odvažnog dizajna idealni su za sve koji se žele izdvojiti iz mase, a kao inspiraciju koriste muževne modne dodatke kojima izražavaju vlastitu osobnost.

Copperhead linija u vama će probuditi životinjski instinkt i potaknuti vas da djelujete u skladu sa svojim željama. Ovaj multifunkcionalan model s prikazom datuma i trostrukim brojčanikom osigurava savršenu točnost, a dostupan je u cool plavoj te atraktivnoj tamnosmeđoj nijansi. Diamondback je jedan od onih satova koji će vas odmah privući i s kojim ćete uvijek biti korak ispred drugih, izgledajući sigurno i moderno, bez puno truda. Trendovi blijede, ali stil je vječan, stoga ne propustite postati dijelom njegove revolucije.

U nastavku pogledajte novu kolekciju…

COPPERHEAD - PL14374 JSBN-12

COPPERHEAD - PL14374 JS-03

DIAMONDBACK - PL14376 JSB-04

LIFESTYLE_COPPERHEAD_2

LIFESTYLE_DIAMONDBACK_2

LIFESTYLE_DIAMONDBACK_1

TAGOVIpolice satovi stil trend

Komentiraj