Lifestyle

Kada vagina dobije bore

Aside Banners

Dečki, što kažete? Neke su cure totalno poludjele za tretmanima pomlađivanja vagine!

Piše , Objavljeno

Bilo je samo pitanje vremena kada će netko smisliti razlog zašto bi žene trebale napraviti “lifting” svojih vagina, a sada je osmišljen i brz, efikasan i nimalo jeftin tretman za to!

seks i gradMožda bismo prije par godina na ovakve vijesti ostali razjapljenih usta, ali u današnje nas vrijeme uistinu ništa više ne može iznenaditi i začuditi. Pomlađivanje vagine, kažete? Hah, jel’ to sve što nudite? Dovraga, pa ljudi si izbjeljuju anuse i pirsaju penise tako da lagani kozmetički tretman na vagini i nije toliko zabrinjavajuć. S druge strane, gotovo smo 100% sigurni da je potpuno nepotreban, ali kozmetički saloni polagano ostaju bez ideja tako da naivnim ženama moraju prodavati i ovako bizarne tretmane!

Uglavnom, pomlađivanje vagine nije najnovija stvar u svijetu ženske kozmetike, ali se o njemu uglavnom nije previše pričalo, barem dok se u igru nije odlučio uključiti i luksuzni salon J. Sisters koji djeluje na području Manhattana i brine se o izgledu vagina elite New Yorka. Znate one šprehe Samanthe, Carrie i ostalih baba iz Seksa i grada? E pa sve te cool tete kad-tad završe na nekakvom tretmanu vrtlarenja upravo kod “sestara“! Sada, nakon što ženice s previše para i premalo samopouzdanja obave svoje tjedno/mjesečno skidanje dlačica voskom, moći će svoju stidnicu (vulvu, iliti za nas muškarce koji ne znamo nabrojati svih 48 dijelova ženskog spolovila, cijeli onaj “vanjski dio“) podvrgnuti takozvanoj Gommage terapiji, a onda slijede čuda!

Prettify Your Vajayjay – reportaža o uljepšavanju vagine:

Radi se o lagano abrazivnom premazu koji se nanosi na stidnicu i utrljava kako bi se dobio efekt pilinga (žene će znati o čemu se tu radi, ali mi vidimo samo uvod u opako dobar lezbijski pornić!), a sam premaz nestaje nakon svega par minuta. Tretman bi trebao ukloniti slojeve stare kože, zategnuti ju i pomladiti, a može pomoći i kod problema poput uraslih dlačica. Nažalost, nisu nam dostupne before i after fotke da usporedimo koliko se uistinu primijeti nekakva razlika, ali ne sumnjamo kako se radi o još jednom laganom načinu kako iz naivnih žena izvući koji dolar više. Cijena, kao niti sastojci abrazivnog premaza za sada nisu poznati (iako se vjerojatno radi o nečemu poput suza mladih tuljana i mulja iz Marijanske brazde), ali u konkurentskim se salonima ona kreće između 50 i 100 dolara… pa tko voli, nek’ izvoli!

TAGOVIface lifting luksuz pomlađivanje SAD spa tretman vagina žene

Komentiraj