Lifestyle

Za djecu i one koji se tako osjećaju

Banner 300

Ovo je najjeftiniji Porsche, ali i najskuplji dječji autić na pedale

Piše , Objavljeno

Ako ste kao klinac imali jednu od onih malenih jurilica na pedale, vjerojatno vam je djetinjstvo bilo genijalno. Današnja djeca se pak mogu voziti u pravom malom Porscheu.

Porsche je do sada bio rezerviran samo za odrasle lovaše (ili one koji su spremni cijeli život provesti na kruhu i pašteti, samo kako bi mogli provozati gradom jednu od ovih jurilica), ali novac se u današnje vrijeme mora zaraditi na bilo koji način. Tako je ovaj njemački automobilistički gigant predstavio svoj prvi bolid dizajniran isključivo za djecu (i vrlo, vrlo male ljude).

porsche go-kart na pedale

Porsche Driver’s Selection Go-Kart autić je pokretan na pedale, težak je svega 25 kilograma i razvijen je tehnologijom koju nazivaju “Porsche Intelligence Performance”, koja je naravno, tajna receptura stvorena kak bi izvukla još koji dolar od onih koji si to mogu priuštiti. Točnije, ova zvijerka koštati će vas 900 dolara iliti oko 5.000 kuna, a tržišni  je odgovor sličnim bolidima Ferrarija i Mercedesa.

Na žalost svih odraslih koji su u dubini duše još uvijek djeca, Go-Kart može izdržati težinu od svega 50 kilograma, tako da će se oni, koji ga i kupe svojim klincima, morati opako suzdržavati da i sami ne naprave koji đir po kvartu. Nameće se stoga pitanje: zašto Porsche (i drugi proizvođači) ne naprave ovakav model i za odrasle?

TAGOVIauto na pedale djeca dječji gadgeti go-kart karting porsche

Komentiraj