Lifestyle

i mi bi to

Aside Banners

Porsche iskustvo u Hrvatskoj! 7 dana voziš bijesne automobile, odsjedaš u najluksuznijim hotelima, ali onda smo vidjeli cijenu

Piše , Objavljeno

Najbolja reklama je besplatna reklama. Još kad takva reklama dođe od Porschea, teško da može bolje. Hrvatska turistička zajednica sigurno zadovoljno trlja ruke jer je njemački proizvođač sportskih automobila jednim videom napravio promociju Hrvatske kakvu samo mogu poželjeti. I od koje će, nadamo se, HTZ učiti sljedeći puta kada bude radila promo video o Hrvatskoj iz kojeg će, nadamo se, napokon izbaciti folklore i narodne nošnje.

No, vratimo se na Porsche i famozni video o Hrvatskoj koji najbolje da odmah pogledate.

Video prikazuje nevjerojatne prizore Zagreba, Rovinja, otoka Paga, Nacionalnog parka Krka, poluotoka Pelješca i Dubrovnika radi kojih smo se ponovno zaljubili u ovu našu zemlju.

Nego, zašto se Porsche vozikao po Hrvatskoj i što Rimac radi  u videu?

Snimka zaslona (393)

U Porscheovom videu vidimo i tvornicu Rimac i samog Matu Rimca koji govori o svojim počecima bavljenja električnim automobilima, a možda ste primjetili da je upravo Mate i narator ovog čitavog videa. Za one koji nisu znali, Porsche od prošle godine u tehnološkoj tvrtki Rimac Automobili ima udio od 15,5 posto.

Porsche već 20 godina organizira vozačku avanturu za svoje kupce i ljubitelje na najljepšim svjetskim lokacijama, a ove godine je za “Porsche Travel Experience” odabrao upravo Hrvatsku.

Snimka zaslona (388)

Fotografija preuzeta sa službene stranice Porschea.

Ljubitelji Porschea moći će se za 7.500 EUR ili 56.000 kuna voziti u Porscheima nove generacije po hrvatskoj obali gdje će odsjedati u najluksuznijim hotelima i jesti u najboljim restoranima.

U ovome sedmodnevnom luksuznom odmoru koji će se održati u dva termina na proljeće, od 18.04. do 24.04.2020. ili od 26.04. do 02.05.2020. te na jesen od 27.09. do 03.10.2020., turisti će iz Zagreba krenuti prema Istri kako bi probali tartufe u poznatom Zigante restoranu, a zatim će stati u Opatiji gdje će odsjesti u njenom najpoznatijem hotelu Milenijumu. Nakon Istre nastavljaju južno do otoka Paga gdje su snimljene neke od najljepših scena iz ovog videa. Nakon Paga i Zadra posjetiti će Nacionalni park Krka, stati u Splitu, a svoju turu završiti s Dubrovnikom.

Hrvatska zbilja je raj na zemlji.

Ako si turist i imaš za Porsche.

TAGOVIporsche rimac