Lifestyle

sviđa nam se

Aside Banners

Porsche lansira Netflix za automobile, više nitko neće posjedovati svoj automobil?

Piše , Objavljeno

Netflix je prvo unio revoluciju u biznis iznajmljivanja filmova (imali su male kuverte s DVD-ovima koje su ti stizale doma), a nakon toga su unijeli revoluciju i u online distribuciji sadržaja – još znano kao, stisni play i gledaj sve što ti srce poželi. Porsche sad želi unijeti revoluciju na tržište automobila.

Tko kaže da moraš posjedovati jedan jedini auto? Možda imaš različite potrebe radnim danom i vikendom. Teško ti je izabrati između Cayennea i nove 911? Porsche lansira Passport Program, a probni period će odraditi u Atlanti.

Pretplatiš se na ovu uslugu i možeš voziti različite Porschee (Porscheje? Kog briga.) bez po’ muke.

Imaju dva plana pretplate – jedan se zove Launch, a drugi Accelerate. Prvi je jeftiniji, cijena mu 2000 dolara mjesečno i možeš birati između osam pila, a Accelerateova cijena je 3000 dolara mjesečno i nudi čak 22 modela.

Leasing možda uskoro bude potpuno out, posjedovanje također – a Porsche nudi i dodatne pogodnosti kao pokrivanje cijene održavanja, čišćenje i dostavljanje na lokaciju i u vrijeme koje odgovara pretplatniku. Sve nam zvuči malo apstraktno, ali možda je ovo uistinu budućnost prometa (i privatnog vlasništva).

Teško nam je odlučiti što bismo gledali na Netflixu, odluka između 22 Porschea nam zvuči puno teže.

Mislite li da je ovakav način poslovanja održiv?

TAGOVIautomobili leasing Netflix pile porsche streaming

Komentiraj