Lifestyle

E tako se da raditi...

Aside Banners

Posao iz snova: Royal Caribbean traži nekoga da na krstarenjima okida fotke za Instagram

Nismo baš neki od rada i marljivosti, ali da nam plate da fotkamo za Instagram na krstarenjima, možda bi nam se stav promijenio.

Piše , Objavljeno

Pronaći posao nije lako, a još je teže pronaći neki u kojem stvarno uživaš. Trebalo bi to biti nešto što voliš, da nije previše naporno i stresno, da je fleksibilno i da k tome fino zaradiš. Poprilično nemoguća misija ako ti se život vrti oko uživancije, laprdanja po društvenim mrežama i okidanja fotki za Instagram profil koje smatraš umjetnošću kakvu treba cijeniti. Možda bi se nekoć davno prije dvije godine to smatralo gubitkom vremena, ali danas bi upravo to mogao biti nečiji posao snova.

Naime, najveća kompanija specijalizirana za krstarenja, Royal Caribbean, nudi fenomenalnu priliku za stažiranjem na jednom od njihovih brodova i to u službi Instagram fotografa. Sve što zapravo treba jest krstariti na rutama do New Yorka, Kariba, Azije ili Mediterana i dokumentirati sve zanimljivosti te ih objavljivati na službenoj Instagram stranici. Program traje tri tjedna, a osim samog krstarenja, odabranici dobiju i kompenzaciju u vidu 3 700 dolara iliti oko 25 tisuća kuna!

posao 1

Uvjeti za prijavu su zapravo vrlo smiješni, a uključuju stavke poput posjedovanja smartphonea i poznavanja svih 23 Instagram filtera. Naravno, treba imati i fotografskog talenta te podastrati nekakve dokaze o svom umijeću, a iako to nije navedeno, vjerojatno i broj followera može utjecati na nečiji konačni izbor.

posao 2

Svi koji se prijave moraju imati više od 21 godinu, a svoju prijavu u obliku svoje najbolje travel fotke ili kratkog videa mogu slati na uz tag @RoyalCaribbeanUK i #ExtraordinaryExplorer. Posljednji dan za prijavu je 31. siječnja, pa ako već imate Instagram profil i pokoju fotografiju koju biste mogli ubaciti u igru, vrijedi pokušati. Besplatno krstarenje i fina lovica nikada nisu nikome naštetili!

TAGOVIfotke fotograf fotografija Instagram krstarenje posao posao iz snova royal caribbean

Komentiraj