Lifestyle

Golf je postao naš omiljeni sport

Aside Banners

Potpuno nam je jasno zašto seksi golferica Paige Spiranac osvaja internet

Piše , Objavljeno

Kada kažemo “golf” obično pomislimo na nekakve stare, bogate besposlene prdonje koji napucavaju lopticu i vozikaju se u onom smiješnom autiću, ali Paige Spiranac svakako razbija sve te stereotipe!

paigeMalo je stvari koje možemo smatrati manje zanimljivima od golfa. Možda eventualno promatranje boje kako se suši, sjedenje u čekaonici kod doktora BEZ mobitela ili slušanje albuma Nine Badrić, ali čak nam je i to atraktivnije od gledanja nekih tamo tipova koji imaju daleko više love nego što realno zaslužuju kako štapovima napucavaju malenu bijelu lopticu preko 10 jutara obradive zemlje i pokušavaju pogoditi nekakvu rupicu, kao da je gađanje rupica uopće bitno u životu! E pa nećemo, nećemo gledati te gluposti, ne želimo gled… ček, ček, tko je to?!

paige 2 paige 4

Vjerojatno najbolja stvar koja se golfu dogodila još od isfuravanja onih blesavih autića je svakako Paige Renee Spiranac, 23-godišnja diplomantica Sveučilišta San Diego koja je u fokus profesionalnih golfera došla osvajanjem nekakvog studentskog golferskog natjecanja, a ostatak svijeta, kojeg uopće nije briga za taj “sport”, osvaja izgledom. Znamo, znamo… plitke smo duše niskog morala, ali što možemo kada je cura toliko dobra!

paige 1 paige 3 paige 5

Paige se osim golfa bavi i trčanjem, a iako to nije službeno navedeno, sigurno dosta vremena provodi u teretani. Ne znamo puno o golfu, ali takva se guza ne dobije zamahivanjem palice! Još je jedna zanimljivost svakako i njezino prezime koje bi moglo biti amerikanizirana verzija našeg Špiraneca iz okolice Lepoglave, pa eto, imamo još jedan razlog da navijamo za nju. Kao da nam treba dodatnih razloga…