Lifestyle

Podvodna spavaća soba

Aside Banners

Poželjeli ste godišnji usred ničega? Napokon, i to se može ostvariti

Piše , Objavljeno

Konkurencija na turističkom tržištu svakim je danom sve žešća, tako da veliki hoteli i odmarališta na sve moguće načine pokušavaju privući goste. Plutajuća hotelska soba u samom je vrhu ponude.

podvodna soba

Skupili ste nekoliko tisuća dolara i spremni ste na svoje putovanje iz snova u neku daleku i egzotičnu zemlju. Izabirete Manta Resort na otočju Zanzibar (Tanzanija), ali tamo pronalazite klasično turističko odredište s mnoštvom ljudi od kojih ste svim silama željeli pobjeći. Nema problema, jer ovo odmaralište nudi unikatnu uslugu iznajmljivanja plutajuće hotelske sobe, koja će vas ponijeti nekoliko stotina metara od obale, te vam priuštiti nezaboravno iskustvo i toliko željenu samoću.

Podvodna soba, kako se ovaj aranžman službeno zove, dozvoljava svojim korisnicima da se otisnu od obale i otplutaju na pučinu smaragdnog Indijskog oceana. No za 1.500 dolara, koliko košta noćenje u ovoj sobi, dobiti ćete mnogo, mnogo više. Radi se o malenom privatnom otočiću na tri razine, koji nudi uživanciju iznad, ali i ispod razine mora. Osim klasičnog prostora za odmaranje i terase na krovu, s koje se pruža opuštajući pogled na ocean, ova poprilično skupa pustolovina nudi i spavaću sobu ispod razine mora, koja je gotovo u potpunosti ostakljena, te vam dopušta da spavate s ribama… doslovno! Oni malo hrabriji, po mraku mogu upaliti vanjska svjetla, te hipnotizirano promatrati sipe, hobotnice i desetke egzotičnih riba.

podvodna soba podvodna soba

Ako vas pak ovakve stvari ne zanimaju (jer iskreno, zašto bi vas i zanimale plutajuće hotelske sobe s podvodnom spavaonicom), Manta Resort nudi i klasične turističke pogodnosti, poput ronjenja i safarija, tako da si oni s podebljim bankovnim računom već sada mogu rezervirati godišnji odmor iz snova. Mi smo već krenuli spremati pare u kasicu prasicu, pa će se valjda do penzije skupiti nešto…

TAGOVIavantura egzotični odmor godišnji odmor manta resort odmor za bogataše plutajuća soba podvodna soba putovanje

Komentiraj