Lifestyle

Gospodska osveta

Aside Banners

Pravi gospodin: Frajer je ulovio ženu kako ga vara s drugim i podnio to začuđujuće dobro

Piše , Objavljeno

Većina nas bi poludjela da pronađu svoju ženu s ljubavnikom, ali veličina čovjeka se mjeri po tome kako rješava takve i slične “napete” situacije. A ovaj čovjek je stvarno velik!

gif

Malo je stvari koje se mogu mjeriti s tom boli, razočaranjem i ljutnjom kao kada muškarac sazna da ga ljubav njegova života i majka njegove djece, s kojom je namjeravao provesti cijeli život i jednog dana umrijeti u njezinom naručju zapravo prljava, pokvarena preljubnica (da ne upotrijebimo neke ružnije riječi). Naravno, cijeli ti se svijet odjednom sruši i na pamet ti počnu padati razne apsurdne i radikalne mjere, poput dizanja ruke na samoga sebe ili na gaduru i njenog pastuha. Malo tko je sposoban biti smiren u takvoj situaciji, duboko odahnuti i pametno procijeniti koji je najbolji potez, a neimenovani je Amer učinio upravo to.

Car je već neko vrijeme sumnjao da ga žena (Jenelle) vara s nekim tipom (Jason), a to je odlučio dokazati i priredivši im malenu sačekušu. Upao je u stan usred ljubavnih igrica zaljubljenih preljubnika i snimajući sve kao dokazni materijal konfrontirao svoju sada već vjerojatno bivšu suprugu oko njezinog ponašanja, tražeći da mu da razvod. Niti u jednom trenutku nije povisio ton ili pokazao znakove ikakve agresije, štoviše, čak je poručio Jasonu kako misli da je “dobar tip” i ugasio svjetlo na odlasku kako bi par mogao u miru završiti ono što su započeli…. kakav gospodin!

Ulovljeni u preljubu – video:

Prekrasno je gledati kako se dobra ženica koprca i pokušava nagovoriti svog voljenog mužića da ugasi kameru, na što ju on uvjerava kako ovo neće vidjeti nitko osim suca kada dođe do brakorazvodne parnice. Možda prevareni mužić stvarno nije namjeravao pustiti snimku u javnost, ali je na to vjerojatno bio primoran nakon što ga je obitelj njegove (bivše) žene počela optuživati kako je on krivac za sve, kako je loš čovjek i nepodoban otac svojem djetetu. Majstore, svaka ti čast!

TAGOVIgospodin kurva muškarac osveta preljub prevara seks

Komentiraj