Dizajn

Lajkamo!

Aside Banners

Pravo modno osvježenje: Plažama će ovog ljeta vladati neonski badići

Piše , Objavljeno

Inače nas uopće nije briga što se nosi ove sezone i kakva su predviđanja za narednih 6 godišnjih doba, ali kada je riječ o badićima, postajemo pravi profići s istančanim ukusom!

badić 1Mnogim je ženama odlazak na plažu, kao i većina drugih životnih situacija, samo još jedna dobra prilika da pokažu svoj istančani i pomno građeni modni stil te isfuraju samo ono što je trenutno in. Većina muškaraca pak uopće neće obraćati pažnju na išta drugo osim badića ili eventualnog izostanka istih (poseban trenutak i jedan od tri razloga zašto uopće idemo na more) pa je sasvim jasno kako je upravo taj maleni komadić tkanine koji pokriva grudi i međunožje najvažniji dio ljetnog modnog asortimana.

badić 2

Za ovu nam sezonu modni stručnjaci tako najavljuju veliku eksploziju Triangle badića, neonsko-stripovsko-geometrijskih kostima koji dolaze u gotovo svim zamislivim i po mogućnosti što kričavijim bojama. Iako se već neko vrijeme nalaze na tržištu, tek je sada došlo vrijeme da procvjetaju pa se nemojte iznenaditi ako svaka druga cura na bazenu, jezeru, rijeci ili moru na sebi bude nosila upravo jedan odnosno dva ovakva komada odjeće. Kako i zašto je to moderno, nećemo uopće pokušati shvatiti, ali muški se konzorcij sastao i jednoglasno presudio kako se radi o prihvatljivom izboru za ovo ljeto te se radujemo vidjeti kako ga djevojke nose. Ruku na srce, nama je tak’ svejedno sve dok se komadi ne kupaju u skafanderima, ali eto, lijepo je da se i nas nešto pita!

badić 3 badić 4 badić 5 badić 6 badić 7 badić 14 badić 13 badić 12 badić 11 badić 10 badić 9 badić 8

TAGOVIbadić djevojke kupaci kostim ljeto moda more neonski badić plaža seksi triangle badić

Komentiraj