Lifestyle

Za slobodne pimpeke!

Aside Banners

Presedan za egzibicioniste: Talijanski vrhovni sud odlučio kako masturbiranje u javnosti nije kazneno djelo

Možda se o tome ne govori toliko jer uistinu nije pretjerano bitno, ali masturbiranje u javnosti je češće nego bismo to htjeli priznati. Talijani pak kažu kako nije ilegalno...

Piše , Objavljeno

Neki dan sam od prijateljice čuo vrlo zanimljivu priču o tome kako je hodajući prema svojoj kući primijetila muškarca koji je vozio usporedno s njom, da bi naglo dao gas i parkirao se na rubnjak nekoliko metara ispred nje, a kada je ona prošla pored njega, šokirala se onim što je imala prilike vidjeti: frajer je usred bijela dana manijakalno “milovao” svoj itekako vidljivi penis, pohotno ju gledajući kao da je to nešto sasvim normalno. Ona je u šoku pobjegla ne osvrčući se za sobom, a tko zna što bi se dogodilo da je slučajno zapamtila njegove tablice i prijavila ga policiji. Tipu bi vjerojatno slijedio koji tjedan bajbukane i par tisuća kuna kazne, za što nismo sigurni je li malo i puno jer iskreno… nikada o tome nismo pretjerano razmišljali.

E pa u Italiji se ovih dana poprilično zabavljaju odlukom La Corte di Cassazione (njihovo najviše sudsko tijelo) koja je na temelju slučaja 69-godišnjeg starca poznatog samo kao Pietro L. odlučila kako masturbiranje u javnosti nije kazneno djelo. Pietro je, naime, ulovljen nakon što su studentice Sveučilišta u Cataniji prijavile kako je perverznjak izvadio penis i počeo masturbirati, doslovno pred njima. Stari prljavac je uhićen te mu je određena kazna u iznosu od 3 240 eura uz tri mjeseca zatvora, a cijeli je slučaj završio na vrhovnom sudu gdje je, temeljem novih zakona, donesena presuda kako “sam čin nije uključen u zakon kao zločin“. Drugim riječima, frajer je pronašao rupu u zakonu koju je vjerojatno i tražio kada je počeo masturbirati pred studenticama!

flasher

Pietro L. će biti vraćen na sud u Cataniji koji ga je i prvotno osudio, a mogao bi dobiti globu u iznosu između 5 i 30 tisuća eura. Inače, vrhovni je sud u obrazloženju svoje oslobađajuće presude naveo i kako novi talijanski zakon dekriminalizira smucanje po mjestima na kojima boravi veći broj djevojaka s ciljem da se počinitelja vidi dok masturbira, što praktički daje gotovo apsolutnu slobodu svakom pervertitu u Italiji. Zakoni nisu pretjerano strogi niti u ostatku svijeta, a kazne su obično od nekoliko tjedana do maksimalno par mjeseci zatvora uz neizostavnu novčanu globu. Ili ga jednostavno možeš odvesti u šetnju u svoja četiri zida!

TAGOVIitalija masturbacija masturbacija u javnosti osuda presedan seks vrhovni sud

Komentiraj