Lifestyle

Bilo kuda, espresso svuda!

Aside Banners

Prijenosni aparat za espresso neizbježan je gadget za svakog kavoljupca

Piše , Objavljeno

Ovisnicima o kavi najteže padaju trenuci u kojima moraju biti odvojeni od svoje mračne gospodarice, a Minipresso će riješiti i takvu apstinencijsku krizu!

minipressoNije niti prvi niti najkvalitetniji niti najjeftiniji, ali je definitivno najbolja kupnja za sve one koji uživaju u finom, bogatom espressu, a nalaze se u prilici kada si ga ne mogu pripremiti. Bilo da se radi o odlasku na plažu, planinarenju ili nekakvom kampiranju, ovaj će maleni gadget nazvan Minipresso dobro doći svima koji trebaju svoj dnevni fiks kavice te pritom ne žele sa sobom nositi 20 različitih komada opreme. A bome, nije niti neka para u igri: Wacaco ovaj svoj automatski mini-aparat za espresso cijeni samo 49 dolara (oko 300 kuna), a ako ćete naručivati sada, cijena je i 10 dolara niža…

Radi se o modularnom spremniku visine 18 centimetara i težine 300 grama, koji doslovno stane u džep i nećete niti skužiti da ga furate sa sobom (iako, postoji opasnost da neka mlada, prsata dama ne zamijeni vaš Minipresso za neku drugu “napravu”). Sama spravica radi po iznimno jednostavnom principu: u mjericu stavite kavu, dobro ju pritisnete i poklopite s modulom ispunjenim vrućom vodom, a zatim rukom pumpate dok ne počne teći smeđa tekućina. Ovisno o broju stisaka dobiti ćete i različita pića, tako da će vam 18 komada dati običan espresso, a uz 28 komada dobivate dupli espresso!

Minipresso – promo:

Iako se ne radi o najkvalitetnijoj kavi koju ćete popiti u životu, vjerojatno je dovoljno dobro za one trenutke kada čovjek nema izbora. Najveći problem leži u činjenici da vodu morate zagrijavati na posebnom grijaču, a kada bi nekako uspjeli riješiti i tu sitnicu, Minipressu ne bi bilo kraja. Svejedno, ako volite kampiranja, prirodu, festivale, jedrenje i slične aktivnosti, a ne možete bez kave, ovo bi moglo biti rješenje većine vaših problema!

TAGOVIaparat za kavu espresso gadget kava

Komentiraj