Lifestyle

Lijepi k'o curice!

Aside Banners

Pripremite se na muške pletenice, novu frizuru koja osvaja svijet

Piše , Objavljeno

Za promatranje evolucije vam ne treba pozamašno znanje biologije, dovoljno je jednostavno pogledati trendove muških frizura i sve postaje kristalno jasno.

kosa 1Ne znamo kako se to točno dogodilo, ali prije nekih godinu dana su se u modu ponovno vratile duge kose kod muškaraca. Sljedeći je korak bilo vezanje te kose u punđe (zloglasne “man-buns”), a modifikacija istih je bilo podbrijavanje sa strane. Oni koji prate modu znaju kako se trendovi mijenjaju doslovno preko noći, pa su i ovakve frizure vrlo brzo postale staromodne i potrošene te se očajnički tražio novi look. I bome, dobili smo ga u muškim pletenicama!


 

A photo posted by Calvin Gee (@mrcalvingee) on

 

A photo posted by Max Darling (@themaxdarling) on


Ono što je donedavno bilo namijenjeno isključivo ženama, odjednom je postalo najveći hit među muškarcima nešto duže kose, a mnogi od njih su i sami naučili tu drevnu vještinu vezivanja pramenova u često vrlo kompleksne forme. Naravno, najbolji primjerci se ne srame pokazati svoje umijeće i izgled na društvenim mrežama, a poučeni dosadašnjim iskustvom kroz nekoliko ćemo se nadolazećih tjedana i po našim ulicama nagledati ovakvih divljih zuzica!

A photo posted by @gust8vo on


 

A photo posted by @brockergo on


 

A photo posted by Lincoln (@lincolnsheranian) on


 

A photo posted by Megan (@bestlast) on

 

TAGOVIfrizura Instagram kosa moda muška pletenica muškarac pletenica stil trend

Komentiraj