Lifestyle

Svima nam je to u glavi

Aside Banners

Profil ljubavnice: Muškarci za “drugu ženu” biraju mlade i školovane zelenooke plavuše

Piše , Objavljeno

Prijevara više nije nikakva tabu tema te postaje sve teže pronaći one tipove i žene koji NE varaju, a evo kako u tom slučaju biraju muškarci!

THE OTHER WOMANKada se tiče međuljudskih odnosa i seksa, svi smo mi na kraju krajeva samo obične prljave životinje koje će kad-tad pokleknuti pred iskušenjem. Čast iznimkama, ali pronaći muškarca ili ženu koji tijekom svog života nikada nisu prevarili svoju tadašnju partnericu ili partnera postaje sve teže, a ljudima to nekako postaje sve normalnije. Zato je poznata SeekingArrangement, stranica koja se upravo bavi pronalaskom ljubavnica i ljubavnika objavila istraživanje o tome što muškarci traže kod “druge žene” i to na uzorku od čak pola milijuna napaljenih primjeraka. Evo što su otkrili…

ljubavnica

Izgleda kako su stereotipi sasvim točni, jer čak 61% njih za ljubavnicu želi plavušu! Ima nešto u tom Pamela Anderson efektu… Muškiće pali i egzotika tako da ih 47% traži zelenooke ljepotice, dok ih se 30% pali na Azijatkinje. Za ljubavnicu je presudno da je slobodna (98% ispitanika), a izgleda kako je iznimno važno i da je školovana te da posjeduje barem nekakvu diplomu (87% ispitanika). Što se tiče samog ponašanja ljubavnica, muškarci preferiraju nepušačice cigarete (i vjerojatno pušačice nekih drugih stvari) i atletski građene djevojke, a idealna je dob između 26 i 32 godine života. Ako ste muškarac i slažete se sa svime ovime čestitamo, jedan ste od nas! A ako ste žena i posjedujete sve te kvalitete… maksimalno oderite gada i natjerate ga da masno plati svoju nevjeru!

TAGOVIljubavnica muškarci plavuša prijevara seks veza vjernost žene

Komentiraj