Lifestyle

Mamurluk 4

Aside Banners

Provod života: Zapili se u Engleskoj pa završili u Španjolskoj… i još uvijek partijaju!

Piše , Objavljeno

U scenariju koji neodoljivo podsjeća na neki od nastavaka Mamurluka četvorica su prijatelja klasično subotnje opijanje nastavili letom do Španjolske i provodom života!

party 3U britanskom gradiću Stourbridgeu subotom navečer mladi ljudi rade isto ono što rade i njihovi vršnjaci u ostalim mjestima koja ne nude neki preveliki izbor zabave: opijaju se u pubovima do zatvaranja, eventualno odu do nekakvog šugavog kluba i tamo nastavljaju alkoholiziranje, pokušavaju bariti i rigaju svo sranje koje su tijekom večeri usuli u sebe (često svo troje u isto vrijeme), a sve završava nekakvim masnim kebabom i bulažnjenjem do kreveta. Sličan je scenarij prošlog vikenda čekao Matta Weymana, Adama Hollowaya, Jacka Gougha i Dana Griffithsa, četvoricu veselih 23-godišnjaka koji su večer započeli sa 7 piva i nekoliko čašica votke, a završili u španjolskoj Marbelli!

cugaSve je počelo kada je jedan od njih sa sobom ponio putovnicu kao službeni dokument (da može cugati, naravno), a ekipa se počela zajebavati kako bi bilo fora da pokupe stvari, odvezu se do aerodroma i jednostavno… odu! Već dobrano pod gasom, dečki su odlučili nešto prigristi nastavljajući se šaliti o putovanja te čak odredivši kako će to biti Španjolska, a u idućem su se trenutku (to tako obično biva kada si pijan) već nalazili u taksiju i putovali prema zračnoj luci u Birminghamu. Usput su svratili svojim kućama, pokupili putovnice i nešto gotovine te su se nakon nekoliko sati našli u zrakoplovu, ne vjerujući ni sami da uistinu idu u na rano ljetovanje!

party

Četiri jednodnevne karte i taksi su ih koštali kojih 4 000 kune, a odmah su iznajmili sobu od 350 kn/noćenju u poznatom ljetovalištu Marbelli te krenuli partijati. Sa sobom su imali samo odjeću u kojoj su došli, mobitele, kartice, keš i jedan punjač za iPhone, ali brzo su se opremili japankama, grickalicama i hrpom cuge.

party 2

Idućeg je jutra pak slijedio onaj gori dio cijele ove pustolovine, a to je mamurluk, shvaćanje što si učinio i kontaktiranje frendova, rodbine i šefova. Iako su gotovo svi bili puni razumijevanja prema ovom mladenačkom pothvatu, Adamov nadređeni to nije podnio nimalo dobro te je zahtijevao da se ovaj u ponedjeljak nacrta na poslu, a Jack je preko telefona morao nagovoriti svog šefa da mu ne da otkaz i da ga pusti da uživa do utorka. Druga dvojica mladića su pak uspjela dobiti godišnji pa će nastaviti partijati po Marbelli do kraja tjedna, a ovi nesretnici će im se ponovno pridružiti već u petak kada dolazi i peti prijatelj koji je sudbonosne subote morao ranije kući pa je propustio avanturu života. E to je priča o pijanstvu, a ne ja!

TAGOVIalkohol engleska impulzivno mamurluk opijanje partijanje party provod španjolska

Komentiraj