Lifestyle

Stavi pravu stvar na pravo mjesto

Aside Banners

Prstenjačenje je novi veliki hit među ovisnicima o selfiejima

Onima kojima je glavna životna preokupacija okidanje beskonačnog broja selfieja, novi trendovi u poziranju dođu kao dobitak na lutriji!

Piše , Objavljeno

Oni koji iz bilo kojeg bizarnog razloga prate slavne Instagram zvijezde koje su to postale bez mnogo pokrića su zasigurno primijetili novi trend koji osvaja ovu, ali i ostale društvene mreže. Novinarka Buzzfeeda Kate Notopoulos ga je prozvala fingermouthing, a mi smo odmah bacili našu kontru u vidu izraza prstenjačenje (od sada pa na dalje želimo da prilikom svake uporabe te riječi spomenete odakle potječe!). Na žalost ili sreću onih malo konzervativnijih, ne radi se o mnogo poznatijoj pornografskoj radnji čeprkanja prstima po vagini jadne djevojke već o pozi koju su popularizirale Instagram bloggerice, zvjezdice i drmačice društvene scene poput Kylie Jenner.

A photo posted by Ashley (@shleeemarie) on

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

A photo posted by KHanch (@kristenhancher) on

Ono što treba napraviti jest biti prekrasna djevojka, zauzeti nevinu pozu i još neviniji stav iako te vani već čekaju 3 K, nehajno staviti jedan prst preko ili pored usana i okinuti fotku, odavajući tako dojam da te tvoj vlastiti selfie iznenadio. Iako si ga ti okinula. I to vjerojatno 49 puta prije nego što je napokon ispalo savršeno. Jeste li uopće sumnjali kako je vrlo brzo počelo ismijavanje?!

A photo posted by Kari Neumeyer (@karineumeyer) on

A photo posted by @lobster_hands on

A photo posted by Live 95.5 (@live955) on

Ruku na srce, ipak moramo priznati kako je ovaj trend daleko od najgoreg što smo imali prilike vidjeti tijekom godina te možemo reći čak i da je poprilično seksi. Istina, zgaditi će nam se u roku od pola godine kada nas sa svih strana počnu terorizirati njime, ali za sada je sve dobro!

TAGOVIdruštvene mreže fingermouthing Kylie Jenner prst selfie trend usta

Komentiraj