Lifestyle

Fly like Marty McFly!

Aside Banners

Službene svjetleće tenisice iz ‘Povratka u budućnost 2’ sada su napokon vani

Piše , Objavljeno

Kao klinci smo gledali avanture Martya McFlya i sanjali o svijetu budućnosti, a sada, kada napokon i živimo u tom vremenu, normalno je  da se tako i oblačimo!

tenisiceMarty McFly (Michael J. Fox) nam je prije 25 godina pokazao kako će izgledati fantastični svijet sutrašnjice, a moramo priznati da njegov prikazan u filmu Povratak u budućnost 2 i nije toliko različit od stvarnosti. Istina, još uvijek nemamo te proklete hover boardove, ali strpimo se još malo jer ipak se radnja ove kultne SF komedije odvija u 2015. godini. Geekovi svijeta, ujedinite se i napokon nam donesite ono što čekamo toliko, toliko dugo… vjerujemo u vas!

U međuvremenu, na tržištu su se napokon pojavile superkul retro-futurističke visoke svjetleće Nike tenisice, koje Marty fura dok se bori sa zlim Biffom ili jednostavno brije po gradu. Htjeli smo ih imati od kada smo prvi puta pogledali film, ali izgleda da u to vrijeme nitko nije šljivio za ono što klinici žele ili naši roditelji jednostavno nisu imali sluha za naše infantilne želje. Uglavnom, radi se o prvom takvom službeno licenciranom komadu obuće (osim naravno Nike verzije), a sigurni smo da vrijede svake lipe jer Universal Studios bome ne daje svoja prava bilo kome!

tenisice 3 tenisice 2 tenisice 1

Tenisice se za sada mogu nabaviti preko stranice HalloweenCostumes.com (gdje bez problema možete nabaviti kompletan Marty McFly kostim), a koštaju nemalih 98,99 dolara iliti oko 600-njak kuna. Naravno, prva je pošiljka rasprodana dok si rekao DeLorean, a nove navodno dolaze već 30. rujna. Čičak oko zgloba, elastika na vrhu, raznobojna svjetla na đonu i sa strane te USB kabel kojim ih možete napuniti jednom kada se baterije isprazne… pfff, ovako dobre tenke ne bi smislio niti sam Doc Brown! Šest pari, molim… odmah!

TAGOVIkostim marty mcfly noć vještica povratak u budućnost 2 SF komedija tenisice

Komentiraj