Lifestyle

Aside Banners

Prvi električna Vespa izgleda predivno, a znamo i kad će se pojaviti na tržištu

Piše , Objavljeno

Najprepoznatljiviji skuter na svijetu je odsad pogonjen električnom energijom. Oke, ne baš odsad već od druge polovice 2017. godine. To se čini dovoljno brzo.

Piaggio je najavio električni skuter dva dana prije milanskog sajma motocikala, a podijelili su i fotografiju konceptualne verzije nazvane Vespa Elettrica. Električni model će biti metaliziranog izgleda s plavim detaljima, a ne sumnjamo kako će ga htjeti svaka ekološki osviještena djevojka. A i mi bismo Vespu. Ne možemo lagati.

Mobilnost budućnosti – kažu

Stil i okretnost su vrline po kojima je Vespa poznata u čitavom svijetu, a one će obilježiti i električni model. Moći ćete uživati u Vespa iskustvu znajući da na nijedan način ne štetite okolišu. Osim ako katastrofalno vozite pa uzrokujete nesreću u kojoj će se naftna cisterna prevrnuti s ceste u rijeku.

Još uvijek nije poznata cijena niti performanse (od kojih nas najviše zanima kilometraža pri jednom punjenju), ali su zato iz Piaggija najavili tehnološka i inovativna rješenja koja će bolje povezati njihov skuter sa svijetom.

Vrijeme električnih prometala je već došlo, od megauspjeha Tesle preko pa preko ogromnog interesa za domaće Rimac automobile sve do Greyp bicikala s elektromotorom – budućnost prijevoza izgleda znatno svijetlija. Vespa se na vrijeme uključuje u utrku za boljom budućnosti.

TAGOVImotocikl vespa

Komentiraj