Lifestyle

Kao toplice za pijane budale

Aside Banners

Prvi svjetski Mamurluk Bar je otvoren u Amsterdamu, a za upad trebaš samo dovoljno napuhati

Pijančevanje je opasna igra koja gotovo uvijek završi s teškim posljedicama u obliku ubojitog mamurluka. Amsterdam nudi rješenje!

Piše , Objavljeno

A gdje drugdje nego u Amsterdamu?! Nismo niti mislili kako će se prvi svjetski Hangover Bar biti otvoren u Krapini (iako, možda ne bi bilo loše da se i tamo pozabave tom idejom), a Amsterdam je uvijek savršeno mjesto za probijanje leda. Tamo je u rujnu osvanula upravo takvo unikatno mjesto, oaza za sve one koji su proživjeli tešku noć pijanstva i drogiranja i sada jednostavno žele preživjeti dan koji slijedi i pregrmiti mamurluk koji se čini kao da je smrt pokucala na vrata. Hangover Bar radi samo od petka do nedjelje i to od 10 ujutro do 6 navečer, a ima sve što jedan partijaner treba za oporavak. Ipak, postoji caka za upad, a to je da moraš napuhati određenu cifru na aparatu na ulazu, a ako je promilaža dovoljno velika… upadaš!

hangover 3 hangover 1

Kada si unutra, nađeš se okružen zelenilom, smirujućom atmosferom, ugodnim mirisima i vrlo uslužnim djelatnicima. Dobiješ veliki krevet s udobnim madracem na kojem se možeš fino uljuljati, a možeš ili spavati ili slušati glazbu i gledati neki lakši film koji se nalazi na izboru. Također, postoji i opcija komunikacije s drugim korisnicima ovih usluga, a za vraćanje energije se nudi niz vitaminima krcatih napitaka i smoothieja te posebno pripremljena hrana koja garantira relativno brz povratak u život. Za one kritičnije slučajeve postoji i opcija izravne linije kisika u Oxygen Baru, a kada se sve to zajedno skombinira, svakako bi trebalo omogućiti lakši oporavak od mamurluka.

Hangover Bar – promo video:

Na žalost, oni koji su mislili kako je ovo dobra prilika za organiziranje epskog aftera, vjerojatno će ostati razočarani jer Hangover Bar ne nudi alkohol u ikakvom obliku. Unatoč tome, Hangover Bar se pokazao kao veliki uspjeh i iako je trebao biti samo jednokratni event, sada postoji opcija da zaživi tijelom cijele godine te se možda čak i proširi na više lokacija. Ako se uskoro nađemo u Amsterdamu, znamo gdje ćemo provoditi ona grda subotnja popodneva…

TAGOVIalkohol amsterdam hangover bar liječenje mamurluk oxygen bar pijanstvo promili

Komentiraj