Lifestyle

A pobjednica je...

Aside Banners

Prvo svjetsko natjecanje za najljepšu vaginu donosi novčane nagrade i jednu posebnu čast!

Piše , Objavljeno

Planetom trenutno hoda oko četiri milijarde vagina, a iako su sve one lijepe na svoj način, jedna od njih mora biti najljepša. Logično je stoga kako će netko smisliti natjecanje i za to!

vagina 2Ako ste mislili kako razni izbori za missice ponižavaju žene, a poslovi poput modela i manekenki od njih stvaraju običnu potrošnu robu, čekajte tek da vidite što su smislili iz Autoblowa, malene tvrtke koja se bavi proizvodnjom seks igračaka namijenjenih automatiziranom zadovoljavanju muškaraca. Znate ono, gurnete svoju stvar u nekakvu silikonsku rupu koja bi trebala stimulirati usta ili vaginu, pritisnete dugme i čekate da vas mašina iscijedi… sada kada to izgovorimo, zvuči stvarno jadno! Uglavnom, Autoblow je trenutno u procesu izrade druge verzije svoje istoimene igračke, a kako bi dobili malo medijske pažnje i unaprijedili svoju proizvodnju, odlučili su organizirati neobično natjecanje.

Naime, do 10. srpnja se na njihovoj službenoj stranici žene mogu prijaviti na natjecanje za najljepšu vaginu! Kao što smo već napisali, na prvi pogled stvarno izgleda kao još jedna marketinška nebuloza koja sramoti žene, ali sjetimo se kako postoje slična natjecanja i za muškarce, a neka od njih su i poprilično neugodna (primjerice, ono za najmanji penis). Uglavnom, sve što trebate napraviti jest fotoaparatom uslikati svoju vaginu, poslati fotku ekipi Autoblowa i čekati rezultate. Naravno, anonimnost je zagarantirana (iako vam nitko ne brani da se predstavite), a o najljepšoj će odlučivati sami internet korisnici. Zamislite samo vašu prijateljicu ili bivšu curu koja preko Facebooka žica ekipu da glasaju za njezinu čučicu!

Autoblow – crowdsource promo video:

Prve tri vagine (i pripadajuće im djevojke) će dobiti novčane nagrade u iznosu od 1 250, 2 500 i 5 000 dolara, a pobjednica dobiva i kartu za Los Angeles gdje će njezino pobjedničko spolovilo biti skenirano u 3D-u te pretvoreno u novi nastavak za Autoblow uređaj. Drugim riječima, pobjednica ovog natjecanja dobiva nevjerojatnu čast da otisak njene vagine posluži za olakšavanje tisuća muškaraca diljem svijeta što je svakako san svake djevojke. Dame, ne znamo što čekate?!

TAGOVIautoblow bizarno najljepša vagina natjecanje seks seks igračka vagina

Komentiraj