Lifestyle

Ne pokušavajte ovo kod kuće!

Aside Banners

Pušenje alkohola je novi i vrlo opasan način opijanja

Piše , Objavljeno

Razumljivo je da će se s alkoholom, kao najdostupnijim opijatom, pokušati naći što više načina za bržu i lakšu konzumaciju. Pušenje istoga je pak apsolutna debilana.

pušenje alkohola

Amerikanci, nacija koja nam je donjela brzu hranu, brze filmove i brzo ratovanje, već dobrih par sto godina donosi nam i nove, revolucionarne i brže načine kako se drogirati i opijati. U potonjem su se posebno dobro ispraksali, tako da je njihov pojam pijanke popiti što više alkohola u što manje vremena i ubiti se toliko da vam neki kreten od prijatelja crta penise po licu. Klasici su tako eksanje, betoniranje, shotgunning (ono kad probuše limenku pive na dnu pa eksaju), a u novije vrijeme poseže se za malo radikalnijim metodama, poput stavljanja tampona natopljenog alkoholom u pipicu ili anus, ili pak mnogo opasnije pušenje alkohola.

Kutak za duboki trenutak: ništa što vrijedi u životu ne može se dobiti lako, a tako je i s opijanjem!

Da, da, ako vam do sada nije bilo jasno, alkohol se može i pušiti. Uglavnom se cijeli proces sastoji od preljevanja vaše omiljene žestice preko suhog leda (postoji i opcija s običnom pumpom), koji uzrokuje isparavanje alkohola. Konzument se nalazi iznad posude, udiše tu paru, koja mu odlazi u pluća, gdje se alkohol izravno prenosi u krv, zaobilazeći pritom želudac i cijeli taj dugotrajni proces probave. Očito je da će se osoba na ovakav način mnogo brže napiti, ali rizici su znatno veći nego što je moguća korist.

Premda pušenje alkohola nije neka novina, a video klipići ove opasne zajebancije su se počeli na Youtubeu pojavljivati već prije nekoliko godina, novi zamah je dobilo ovih dana, kada se sve više priča o dijetetskim prednostima ovog postupka. Naime, konzumacija alkohola znači i poveću konzumaciju kalorija, tako da su yuppiji skužili kako da se napiju, a u isto vrijeme ne dobivaju toliko omražene kile. Pogađate: pušenje alkohola!

Jedan od predvodnika ovog trenda je wannabe reper iz Dallasa, Broderic Allen znan kao Ballen ili B.A., koji se kune u genijalnost ove metode. Nekako je usput zaboravio da si na taj način iznimno jako oštećuje pluća, a o trovanju alkoholom da i ne pričamo.

Broderic Allen pokazuje kako se to radi:

Naime, premda nitko ne voli posljedice opijanja, poput povraćanja i boli u trbuhu, oni su tu s razlogom, a taj je da nas spriječi od trovanja alkoholom. Ako iz jednadžbe maknete probavni sustav, postaje vrlo lako otrovati se nekontoliranim udisanje štetnih tvari, a onda vam bolnica ne gine. A pluća i krv se ne mogu ‘ispumpati’ tako lako kao želudac.

Ne želimo biti party breakeri, ali dužnost nam je vrlo jasno naglasiti da ne pokušavate ovo kod kuće, a ako već želite, nemojte pretjerivati i radite to u kontroliranim uvjetima i uz nekoga pored vas. Ako se blesavi Ameri žele potrovati alkoholom, neka im, mi Europljani smo ionako više za cjelonoćni dernek.

TAGOVIalkohol glupo pivo pušenje alkohola žestica

Komentiraj