Lifestyle

Dobar dan i laku noć

Aside Banners

Radni stol koji se pretvara u krevet san je Georgea Costanze koji se sada i ostvario!

Piše , Objavljeno

Naš je mesija George Costanza odavno shvatio kako je najbolji način za preživjeti radni dan tako da ga se polovica prespava, a ovim je genijalnim dizajnom to sada itekako moguće!

stol 1

Od kada je rada, traje i želja onih koji rade da svoj rad zamijene ugodnim, mirnim i okrijepljujućim spavancem. Bilo da se radi o drijemežu pod krošnjama kakvog drveta ili ubijanju oka za uredskim stolom, nema slađega nego utonuti u san tijekom radnog vremena. Najbolje je to znao sam mesija George Costanza, koji je dao izgraditi krevetić u svom stolu i tako ubiti oči kada god mu se sprdne… često i tijekom cijelog dana! Sada su pak dizajneri iz grčkog ureda Studio NL napravili svoju varijantu stolo-kreveta i svakako bismo si ju poželjeli i u svojoj okolini.

stol 2 stol 3

Ne može se reći kako se radi o nekakvom revolucionarnom dizajnu jer smjestiti krevet ispod stola možete napraviti na konačan broj načina, ali zanimljivo je kako su ovi kreativci uspjeli pozicionirati ležaj tako da dok jedna osoba spava, druga može komotno i bez ikakve smetnje raditi za stolom. Bočne se stranice mogu otvoriti po potrebi, a u unutrašnjosti je namontiran i maleni televizor, vjerojatno za one malo hrabrije koji vole živjeti na rubu i nije im pretjerano bitno ako dobiju otkaz. Nema veze, isplati se!

TAGOVIdizajn george costanza krevet posao radni dan spavanje stol

Komentiraj