Lifestyle

Ženskice rasturaju

Aside Banners

Figurice ženskih junakinja s kojima će se svatko htjeti igrati

Piše , Objavljeno

Vrlo rijetko naletimo na svjetove u kojima su žene glavni junaci, ali ekipa iz francuskog Loud’n Raginga donosi nam prave minijaturne ženske heroine.

raging heroes

Svijet fantasya je prilično okrutan prema svojim ženskim likovima, te ih uglavnom portretira kao  junakinje čije sposobnosti padaju u drugi plan pred čistom, sirovom seksualnošću polugolih savršenih tijela. Kada se uzme u obzir da fantasy igrice i igre ‘gutaju’ uglavnom muškarci koji, po uvriježenom stereotipu, nemaju previše iskustva s pravim ljepoticama, jasno je zašto je tome tako. Ipak, mislimo da je vrijeme da se ti stereotipi razbiju i da žene napokon dobiju junakinje koje ih mogu dostojno predstavljati.

Kickstarter projekt francuskog dizajnerskog tima Loud’n Raging pokušati će upravo to, stvaranjem 3 velike vojske sastavljene isključivo od ženskih likova. Biti će tu svačega, od klasičnih heroina, pa sve do običnih pješakinja i medicinskih sestri.

raging heroes

Ove figurice visoke 28 mm moći će se kupiti posebno, ali i u posebnim boxevima, koji će ih sadržavati nekoliko. Tvorci nam obećavaju preko 150 unikatnih figura, koje ćete moći obojati po vlastitoj želji, a potom se s njima igrati ili ih samo skupljati.

Raging Heroes – The Toughest Girls of the Galaxy promo video:

Nakon što krene prodaja, Loud’n Raging planira izdavanje nekoliko igara koje bi mogle u potpunosti utilizirati vašu kupnju, te na bojnom polju i iskušati vaše opake ljepotice. Ambiciozan projekt, no koliko je izvediv? S obzirom na to da su tvorci Raging Heroesa u prvih 30 sekundi fundinga skupili potrebnih 12.000 dolara, a nakon 4 dana su već debelo premašili 300 tisuća, ne moramo se bojati za njihovu budućnost. Na njihovoj stranici za samo 15 dolara možete dobiti jednu od figurica, a za bijednu tisućicu imati ćete cijelu vojsku! Eh, kad bi barem neka bogata tetka iz Francuske znala što želimo za Božić…

TAGOVIfantasy figurice kickstarter Raging Heroes role-playing rpg

Komentiraj